Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KBot - bocenie po długiej przerwie

arrek001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Korzystając ze zbliżającego się końca roku szkolnego, postanowiłem, że po ośmiu miesiącach przerwy powracam do DarkOrbit. Nie jestem za pan brat z większością aktualizacji, dopiero zaczynam się w nich odnajdywać. Chciałem was więc zapytać - jak wygląda aktualna sytuacja przy korzystaniu z KBota oraz innych botów. Opłaca się używać bota, czy lepiej nie ryzykować? Zbierać skrzynki, czy może tylko niszczyć alieny? Jeśli ktoś mógłby opisać mi jak aktualnie wygląda sprawa botów i programów, byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Opublikowano

Możesz spokojnie bocić na KBocie, bany chyba są ale rzadko, możesz też spotkać się z wyskakującymi kodami captcha ale i z tym można sobie poradzić. Boć na boxach, ewentualnie StrauneRy + boxy. Kerkava nadal działa i nie zwiększyło się ryzyko dostania bana za nią. A co do darmowych to pojawił się OpenStealth stworzony przez twórców IBota. Możesz o nim poczytać na tym forum.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Dziękuję za szybką odpowiedź.

Mam jeszcze jedno pytanie - w co z "nowych" aktualizacji [powiedzmy... PET i nowsze] opłaca się inwestować?

ps. Opłaca się inwestować w klucze do skrzynek i liczyć na łut szczęścia?

Opublikowano

Pet i designy specjalne/cytadela i oczywiście ulepszanie dronów. jeszcze wygodnie jest kupić formację dronów

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

PET jest przydatny (m. in do wrót) więc warto go kupić. Co do ulepszania to najlepiej zacząć od dronów (wszystkie na 16 lvl). Jeśli chodzi o nowe statki to już zależy od Ciebie, jak dla mnie nie są one potrzebne. Energie wykorzystuj na składanie Zet (łatwe i opłacalne).

@up Byłeś szybszy :P

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Raczej bezpieczniejszy, no chyba że zbierałbyś ciągle Palladium na nim to mogłoby być podejrzane ale raczej jest bezpieczny.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Żeby nie zakładać kolejnego tematu, chciałem spytać o palladium. Przeglądając fora często spotykam np "więcej ładowni do zbierania palladium" etc. Czy zmienili jego zastosowanie, że stał się "popularny"? Nigdzie nie znalazłem notki o żadnej zmianie.

Opublikowano

Ciągłe zbieranie palladium może być niebezpieczne? Powiedz to NS'om na pl3:D A co do kerkavy to teraz trzeba ostrożniej z niej korzystać, bo jak wszyscy (którzy grają na pl3) wiecie NS'y (dawne ZUO) jest teraz bardzo często sprawdzane i duzo graczy z tego klanu dostało bany:p

Opublikowano

Dawni członkowie ZUO latali i będą latać na kerkavie, i zdecydowana mniejszosc dostala za to bany (1 czy 2 osoby). Reszta dostała bany za wykorzystywanie bugu który dawał im niemal nieskończonosc palladium z 1 surowca.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Dawni członkowie ZUO latali i będą latać na kerkavie, i zdecydowana mniejszosc dostala za to bany (1 czy 2 osoby). Reszta dostała bany za wykorzystywanie bugu który dawał im niemal nieskończonosc palladium z 1 surowca.

Skąd to wiesz?

Zna ktoś może ten bug i się nim podzieli ? :)

Opublikowano

Arek , powiem tak. Napewnoe nie polecam ci wracać do tej gry na wakacje - zmarnujesz tylko i wyłącznie swój czas i pieniądze , prąd.

Ostatnia dobra aktualizacja : Designy specjalne [1 rok temu] , oraz system warnów.

Obecne aktualizacje : Nowe statki , nowe wrota , nowe designy , nowy system warnów , nowe lasery , nowy klient , zmieniono jądro gry , nowe drony , nowy wygląd menu , system mailu , system nowej naprawy natychmiastowe j , nowe gg , nowe mozliwosci w gg , captche , pet , ulepszenia przedmitow . designy na drony , nowe bostery , nowe lasery [lf4] ...

Obecnie najelpszym botem będzie pbdo. 20e - silver na 1 konto. Kbot'em też dasz radę.

Gra wygląda okropnie. Lasery te nowe , są straszne. Weszly aktualizacje przedmiotow , nowe dziala ... zobacz sam. Wejdąc na jakakolwiek mape padniesz.

Opublikowano

Czasami aktualizacje trwały nawet tydzień bądź dwa... Ivan nie dawał znaku życia, większość myślała, że koniec Kbot'a.

Opublikowano

Żeby nie otwierać nowego tematu napisze więc tutaj.

1.Gdzie latać na bocie żeby nazbierać jak najwięcej skrzynek??

2.Gdzie bić alieny.

za odpowiedź leci like ^^

Pomogłam?? daj LIKE IT ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...