Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][Zavetti]

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie czemu Zavetti został zdegradowany? przecież dobrze wykonywał pracę ? chciałbym aby znowu pełnił funkcje Moda

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Nie masz głosu w takich decyzjach, nie wiesz co się działo, co się dzieję więc pozostaw to górnym.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie masz głosu w takich decyzjach, nie wiesz co się działo, co się dzieję więc pozostaw to górnym.

+1, dokładnie.

Do tego każdy ma swoje początki i zakończenia, miejmy nadzieję, że Zavetti wróci i wszystko będzie jak dawniej.

Opublikowano
Do tego każdy ma swoje początki i zakończenia, miejmy nadzieję, że Zavetti wróci i wszystko będzie jak dawniej.

Nic nie zdarza sie 2x tak samo ;)

Opublikowano

To chyba nie twoja sprawa.

Moze sam zrezygnowal ;)

aha a chce wiedziec "exmodzie"

Jestem userem forum mam prawo wiedzieć bez nas userów by padło te forum

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano
aha a chce wiedziec "exmodzie"

Nie ma takiej mozliwosci.

Wszystkiego sie widziec nie da, to co jest w AZ wiedza tylko modzi i w gore.

Opublikowano

Jestem userem forum mam prawo wiedzieć bez nas userów by padło te forum

Nie masz prawa do wglądu do AZ więc też nie masz prawa do takich informacji.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Siema mam pytanie czemu Zavetti został zdegradowany? przecież dobrze wykonywał pracę ? chciałbym aby znowu pełnił funkcje Moda

A po chuj ci to wiedzieć?

To jest ich sprawa za co wyleciał

A wy robicie jakieś bezsensowne tematy,afery itp

To jest tylko i wyłącznie sprawa administracji i zabettiego:d

Wy nie ma cie nic innego do roboty tylko wpierdalać w nie swoje sprawy?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

A po chuj ci to wiedzieć?

To jest ich sprawa za co wyleciał

A wy robicie jakieś bezsensowne tematy,afery itp

To jest tylko i wyłącznie sprawa administracji i zabettiego:d

niby tak, niby nie.

zav na vipa? ;>

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

To nie wasza sprawa ani wasz problem, w dodatku, wpis w statusie ostrzezeń mówi wszystko. Na forum będe robił to samo co teraz oprócz pisania recenzji w mmt i zamykania tematów w mass effect.

Nie radze Wam zakładania takich tematów bo wy też zostaniecie ukarani, nie warto.

zav na vipa? ;>

Sorki, ale zrezygnowałem z elity i szczerze mówiąc nie bawi mnie kolor rangi. W dodatku vip widzi chyba AZ i tam pewnie też bym "wpływał" i wypowiadał się na temat faworyzacji, wiec dzięki, ale nie, w dodatku od razu po wizycie administracji temat zostanie słusznie zamkniety.

eot i prosze o zaprzestanie pisania tematów, ale wszystkie wasze posty sporo dla mnie znaczą :*

Opublikowano

To nie wasza sprawa ani wasz problem, w dodatku, wpis w statusie ostrzezeń mówi wszystko. Na forum będe robił to samo co teraz oprócz pisania recenzji w mmt i zamykania tematów w mass effect.

Nie radze Wam zakładania takich tematów bo wy też zostaniecie ukarani, nie warto.

Sorki, ale zrezygnowałem z elity i szczerze mówiąc nie bawi mnie kolor rangi. W dodatku vip widzi chyba AZ i tam pewnie też bym "wpływał" i wypowiadał się na temat faworyzacji, wiec dzięki, ale nie, w dodatku od razu po wizycie administracji temat zostanie słusznie zamkniety.

eot i prosze o zaprzestanie pisania tematów, ale wszystkie wasze posty sporo dla mnie znaczą :*

Spox zav szkoda że cie zdegradowali.Jedynie ty i M@aniek coś robiliście szkoda.A tyle zapierdalałeś a oni co ci dali gówno na patyku tych najlepszych to degradują

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Od rezygnacji z mml nie robiłem nic, COŚ to robią modzi np metina, czy minecrafta. Bez urazy dla innych działów, ale to oni mają najwięcej do roboty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...