Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Chiński clijent mt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję Chińskiego clijenta mt2 ponieważ nie mogę odpalić serwera na polskich plikach bo pisze że w pliku locale musi być napisane hongkong próbowałem to robić ale dalej nic.

1.png

Opublikowano

Jakie masz pliki serwerowe ? 2008 czy 2010? jeśli 2010 to pobierz byle jakiego Clienta wypakuj root zmień w servinfo.py IP na swoje i gotowe.

Opublikowano

Jakie masz pliki serwerowe ? 2008 czy 2010? jeśli 2010 to pobierz byle jakiego Clienta wypakuj root zmień w servinfo.py IP na swoje i gotowe.

Sorki ale te pliki mam z dawien dawna od JachuPL i nie wiem ale wrzucałem te pliki do PL i pisze to co jest UP

1.png

Opublikowano

No to musisz pobrać Clienta 2008 przecież Client PL jest 2010/2011 to jak Ty chcesz żeby Ci działało skoro pliki JachuPL są 2008?

Opublikowano

No to musisz pobrać Clienta 2008 przecież Client PL jest 2010/2011 to jak Ty chcesz żeby Ci działało skoro pliki JachuPL są 2008?

A mógłbyś podać link?

1.png

Opublikowano

,,No kurde" Nie doubluj postów, nie spamuj czekaj na odpowiedź.

Co do tematu to musisz znaleźć metina niespatchowanego z 2008r. (Opcja szukaj nie gryzie)

68g0na.jpg

By Skipp3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...