Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zkumeku

Zkum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie za...., tak dokładnie za to :)

No jestem ciekaw za co...

Za umieszczanie tutoriali? Poinformowanie kokosza o tym kto i jak ddosował mpc? Za pomoc przy tym głupim bocie by ludzie mogli wchodzić normalnie na mpc? Za całą moją pracę tu na forum?

A moze jestem niewygodnym swiadkiem zabawy Kierzka z Maxiem?

Kokosz mi dał... i dziękuję wrednej za ss w tej sprawie, bo tylko ona jakoś mi pomogła.

Wczoraj na TS'ie miałem afka... wracam a tu magia:

<23:00:24>  You were banned permanently from the server by "kokosz"

Do tej pory nawet odpowiedzi ze mam bana z ts'a nie mam...

A tu ss od wrednej:

http://screenshooter.net/data/uploads/gn/ug/zqcv.jpg

Tutaj miłe powitanie dzisiejszego dnia od kokosza na gg:

http://img341.imageshack.us/img341/7995/kokoi.png

Edit:

Ew. opcja awansu agression. A ze mnie nie mieliscie za co zdegradowac to ban i perm bez dostepu bym się nie rzucał o niewiadomo co...

Mialem moda a tu akurat agression ma kida w autoit gdzie moze byc 1 mod ;x

Opublikowano

Może za własne zdanie

......................................................................................
......................................................................................

Opublikowano

Tak, załatwiaj to w pogaduszkach...

Rozgłosu szukasz?

kazdy taki perm powinien byc naglosniony

nie znalem typa ale widze ze probowal tu pomagac i zostal wychujany jak kazdy

Opublikowano

Tak, załatwiaj to w pogaduszkach...

Rozgłosu szukasz?

Kolejny mądry. Do działu sugestii/skarg trzeba minimum 50 postów (nie 250 jak jest napisane :0)

Opublikowano

Wiem...

Ale nie powinien tego załatwiać prywatnie w gronie administratorów.

Nie wszyscy muszą o wszystkim wiedzieć.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Kolejny mądry. Do działu sugestii/skarg trzeba minimum 50 postów (nie 250 jak jest napisane :0)

sugestie sa widoczne od 50 postow

by zalozyc temat/napisac posta nadal trzeba miec 250 postow

fail

Opublikowano

Ja napisałem 52 posta tam.

TOP:

Szkoda zkumeka. Tyle zrobił, a za zobaczenie prawdy o "elicie" MPC perm? pf...

Opublikowano

Słuchaj Zkumeku, jak dla mnie powinieneś dalej pełnić funkcje MOD'a tego działu. Wszyscy wiemy, że gdy mamy czytały nam "Baśnie tysiąca i jednej nocy" twoja czytała Ci do snu AutoIT, a twoimi lekturami było C++.. Nie wiem co znowu odbiło kokowoszi. Nie dość, że pomogłeś mu pozbyć się DDosera forum, co do sprawy z kierzkiem do teraz nie wiem o co Ci chodzi.

Bądź, co bądź ale kokosz powinien to z nim obgadać. Jak dla mnie unban Ci się należy.

Opublikowano

Wiem...

Ale nie powinien tego załatwiać prywatnie w gronie administratorów.

Nie wszyscy muszą o wszystkim wiedzieć.

Tyle ze do sugestii nie mam dostepu. A by wejsc i teraz gadac na mpc musze nieco na obejsciu wbijać bo error jakis tam - mam bana i nie mam dostepu do forum. + dzisiaj musialem na miescie wbijac z mcdonald's'ow by wejsc na forum normalnie. Na ts3 tez mam perma czy ciul wie co, wiec nie mam kompletnie kontaktu. Dobrze by bylo bym chociaz mogl normalnie pisac bez obejscia póki co tym kontem.

PARODIA!

Edit:

Dzięki RMCF za info.

fdgsfd.png

Opublikowano

kokosz pewnie dałby unbana, ale "koledzy" sterują nim + straciłby wszystkie rangi.

Kokosz i straciłby wszystkie rangi? haha. A co do tematu to powinieneś dostać chociaż jakąś wiadomość za co dostałeś perma.

1359062624-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...