Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PompaMt2

StraiGht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Wszystkim :D zrobiłem ten temat do wszelkiej dyskusji na temat serwera pompamt2 ;)

Zaczne moze od tego ze pompamt2 powstała 12.05.2012 ;)

Team sklada się z m.in : znanego nam Wszystkim IsaMu ---> Profil YT http://www.youtube.c...4&feature=g-u-u

PompaMt2 na FB ! -----> http://www.facebook.com/PompaMt2pl 1800 Lików !!!! na starcie o 01:00 bylo ponad 900 graczy :D

JA serwer uwazam naprawde za godny uwagi, tylko mieli male problemy na stracie bo ich balmora i tiveria dosowała jako konkurencja i padaly kanaly i stronka. Ale nie dziwie sie jak bylo ponad 1000 odswiezen na sek :D

Hmm. co tu się wiece rozpisywac wszystko macie na FB i YT , Zapraszam na Serwer Pozdrawiam ( Noxs !!! )

Moda prosze o nie zamykanie dyskusji poniewaz serwer dziala tylko jest chwilowo przerwa techniczna.

Opublikowano

No to zaczynamy. Z tego co widzialem na YT IsAmU serwer jest naprawde ok widac, ze zebral naprawde dobry team i oby serwer postal dlugo. Jeszcze nie wbilem bo ciagle mi cos nie dziala, a na patcherze pisze isamu to CHUJ xD, a potem odpalilem przez obejscie i same kropki wiec czekam az serwer sie ustabilizuje i lecimy z expem na pompie.

Ps. Zeby zrobic obejscie wystarczy w pliku metin2client.bin zmienic koncowke na .exe.

Opublikowano
Skąd wiesz że balmora i tiveria ddosuje gówniany serwer?

Po 1. gówniany to jestes Ty i Twoj komputer

A po 2. wiem bo poprostu wiem :D mam info

a ten serwer wgl działa ?

podaj stronke jak możesz

Dziala ale chwilowo off , stronke masz na fb lub yt a jak nie chce Ci sie whcodzic tam to pompamt2.com.pl ale tez off chwilowo zastepczą reje i download masz na fb i yt ;D

Znawca
Opublikowano

@StraiGht

Spokojnie :>

Skąd Ty masz informacje że tiveria i balmora ddosują jakąś gównianą pompę ?Bardzo się cieszę że ten serwer jest atakowany :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...