Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GathererDB a prywatny serwer

Frugool

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

pobrałem bazę danych ze stronki która ktos podal już tutaj na forum (bardzo obszerna baza), lecz gram na Theatre of Dreams i ta baza nijak sie nie pokrywa z serwerem. Pokazuje pełno ziół, minerałow i wszystkiego tyle, a tego nie ma... I teraz takie pytanie, czy na privatach jest coś pozmieniane i spawn jest jakis mniejszy czy coś? Czy po prostu mam złą bazę? Jeśli mam zla, prosilbym kogos o podesłanie swojej :)

Pozdrawiam

BANER468.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

pobrałem bazę danych ze stronki która ktos podal już tutaj na forum (bardzo obszerna baza), lecz gram na Theatre of Dreams i ta baza nijak sie nie pokrywa z serwerem. Pokazuje pełno ziół, minerałow i wszystkiego tyle, a tego nie ma... I teraz takie pytanie, czy na privatach jest coś pozmieniane i spawn jest jakis mniejszy czy coś? Czy po prostu mam złą bazę? Jeśli mam zla, prosilbym kogos o podesłanie swojej :)

Pozdrawiam

Po 1. dłuższy respawn minerałów

Po 2. jest tego mniej

Po 3. Respawn jest losowy, czyli nie zawsze minerały się respią w tym samym miejscu

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...