Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowości w dziale

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widzicie pojawiło się nowe sub forum hacki, od dziś proszę jakiekolwiek hacki na jakąkolwiek wersje gry tam wrzucać, panują tam odpowiednie prefiksy:

[Hack] [NA] - dla hacków na wersję amerykańską.

[Hack] [EU] - dla hacków na wersję europejską.

[Hack] - dla hacków na inne wersje gry.

Gość patrykkos
Opublikowano

Dodam jeszczę, że będziemy używali prefiksów -

przykład 1, przykład 2- w nazwach tematów, żeby było wam łatwiej a za razem szybciej przeszukiwać działające czity ^_^ Wrzucajcie tam także injectory.

[Detected] Jeżeli hack został wykryty

[Patched] Jeżeli hack został spatchowany

[Release] Jeżeli hack działa

Macie jakieś pytania dotyczące naszego nowego subforum? Śmiało piszcie na PW lub w tym temacie

;)

Gość patrykkos
Opublikowano

Piecu dostał Moderatora Crossfire dopóki w dziale nie będzie "prawowitego" Moda :P Czyli np. BooYaa lub ja.

Opublikowano

Piecu dostał Moderatora Crossfire dopóki w dziale nie będzie "prawowitego" Moda :P Czyli np. BooYaa lub ja.

tak w ogóle to co jest z BooYaa?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Powinni dać tobie już dzisiaj moda, bo dobrze się spisujesz, po co ten okres próbny.

1398258449-U383457.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Dziękuję, że mnie doceniasz ale musi być coś takiego jak okres próbny

:D Chyba najpierw muszę się sprawdzić bo Moderator do odpowiedzialna posada :P

Opublikowano

To, że spisuje się dobrze przez niecały tydzień, to nie znaczy, że mam mieć już Moda.

Okres trwa 2 miesiące, choć ja Sam miałem tylko 1miesiąc, bo był potrzebny Modek.

A tobie "patrykkos" życzę, byś dostał Modka ;)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Gość patrykkos
Opublikowano

Wiem, dlatego napisałem, że każdy nowy musi przejść przez ten okres :P Chyba że aplikację składa były Moderator lub jakaś zasłużona osoba to wtedy od razu dostaje Moda :P (widziałem ostatnio takie przypadki)

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...