Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rolki i deska

Dogues

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam, niedługo u mnie w mieście otwierają nowy skate park no i mam zamiar sobie kupić jakąś deske lub rolki do agresywnej jazdy (na desce troche jeździłem na rolkach mniej) i chcę żebyście mi podali jakieś przykłady do 200zł i czy opłaca sie kupować tanie rolki

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kupuj Rolki, dają więcej frajdy i nie będziesz się wkurwiać przynajmniej jak na początku nie będziesz umiał podskoczyć na desce.

http://allegro.pl/rolki-freestyle-tempish-agresor-abec7-44-sanok-i2318312232.html

spróbuj te, a jak nie będziesz miał tyle pieniędzy to kup sobie takie same nakładki z kółkami, wtedy zakładasz je na samego buta, to kosztuje może z 80zł.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jeżdżę już trochę na rolkach, i powiem tak.

Nie kupuj tanich rolek.

Jeśli masz do wydania poniżej 400zł to radzę kupić używane rolki, jeśli masz więcej kasy zobacz sobie sklep hedonskate(wpisz sobie w google).

Jeżeli dopiero zaczynasz to polecam rolki

Usd - Realm Clan

http://www.hedonskat...ale-p-3320.html

Usd - Realm UFS 09

http://bladeville.pl...38.html?lang=pl

Ja kupowałem rolki w Bladeville i mogę polecić ten sklep, lecz radzę jechać i przymierzyć, a nie kupować przez internet!

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Właśnie myślałem nad dark starem albo black knightem ale chciałbym jeszcze żeby ktoś powiedział o rolkach bo na desce jakoś za dobrze mi nie szło tylko nie wiem czy to przez deskę czy z mojej winy

Opublikowano

Właśnie myślałem nad dark starem albo black knightem ale chciałbym jeszcze żeby ktoś powiedział o rolkach bo na desce jakoś za dobrze mi nie szło tylko nie wiem czy to przez deskę czy z mojej winy

Nikt ze znajomych nie ma żadnych rolek do pożyczenia etc. ? :D przymierzyłbyś i odrazu widzisz w czym sobie lepiej radzisz, my Ci możemy mówić ale to Ty jeździsz i to twoja decyzja .

Opublikowano

Może miałeś jakiś syf typu SMJ i dlatego. Jak ja miałem SMJ to kick flipa kleiłem na jedną nogę, a na kolegi składanej z lepszych części ogaraniałem normlanie...

Ogólnie to nie preferuje ani deski ani roli, tylko BMX/MTB ostatecznie hulajnoga :)

Opublikowano

Nikt ze znajomych nie ma żadnych rolek do pożyczenia etc. ? :D przymierzyłbyś i odrazu widzisz w czym sobie lepiej radzisz, my Ci możemy mówić ale to Ty jeździsz i to twoja decyzja .

W sumie masz racje to moja decyzja no ale chciałem co inni o tym sądzą :)

Opublikowano

Nie sluchaj innych biez deske a jak bedziesz umial jezdzic (ollie kickflip pop manual itd. i skakac z min.1 schodkow ) to kup BLAT Flipa Barkera Almosta lub Trapa z starymi truckami i kolami a jak co walnie do dokup innymi slowy POWOLI skladaj sobie deske bo caly czas na Complete Boards sie nie oplaca

Opublikowano

Rolki, masz przynajmniej jakąś przyczepność ;d

Jak jest dobry Griptape to jest przyczepnosc.

Na jazdę na desce możesz wyrwać FAJNE laski ;O

Racja. :D

Opublikowano

Na jazdę na desce możesz wyrwać FAJNE laski ;O

hehe, zobaczymy

Więc dzięki za wszystkie odpowiedzi, jeszcze się zastanowie.

Temat już raczej do zamknięcia

Opublikowano

200 zl to troche mało jak na dobry sprzęt . Z deskorolek to polecam ci dołożyć te 20 zł i kupić kompletną deske darkstara. link:

http://pl.skate-europe.com/list.php?kat=53&sort=ca

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Jak on to kupi to go wysmieje :D

Tej nibydeski na pewno nie kupie:P

Opublikowano

Poleciłbym rolki :D dlatego iż łatwiej się nauczyć;d

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Na tym pojeździsz ja miałem starszy model z 2009 roku i z 2011 roku . Dobrze się sprawowały model 2009 wytrwał ze mną do końca tylko śruby wyłamywałem kilka set razy . A na 2011 zrobiłem 1 720 one mają bardzo dobry wyciąg do grabów itd twarde rolki trudne do zdarcia . Te rolki są warte swojej ceny

niecodzienni.pl/rolki-k2-fatty-pro-2012-id-2500

@ a co do up łatwiej ?? nie zapewniam cie że nie . rolki wymagają mocniejszych nóg niż deska . większej wytrwałości bo jak na desce zaliczysz glebę to najczęściej nie boli a rolki zawsze bolą bo twoim obiektem są najczęściej rapmy schody itd

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...