Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Gry MMORPG

Gracz100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiejś darmowej fajnej gry MMORPG, grałem w metina ale już nie gram bo to jest kupa a nie gra... Chcę grać tylko na serwerach globalnych, nie interesują mnie privy :)

Myślałem nad:

Calal Online, Guild Wars (Guild Wars 2 jak wyjdzie).. Lineage II, Rapplez... ale nie mogę się zdecydować

Opublikowano

Ja polecam Cabal Online lub Runes of Magic ;)

@down

Co Ci nie pasuje w ROM ? ;p

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

No to podajcie jakieś fajne gry .. ten cabal.. no nie wiem patrzyłem na YT to prawie tak samo jak w metinie.. też lecą takie żółte numery ile HP wzięło itp...

Opublikowano

Czytałem że w Lineage II globalne serwery są "martwe" że nie wychodzi nic nowego i nudy są...

4story słyszałem że to jeszcze większa hodowla dzieci neo niż w metinie..

Ale ten Vindictus wygląda ciekawie, musze obczaić.. dużo tam osób gra? Zamierzam grać na amerykańskim globalu.. dobrze by było gdyby było kilku polaków ale nie za dużo!

Opublikowano

No to podajcie jakieś fajne gry .. ten cabal.. no nie wiem patrzyłem na YT to prawie tak samo jak w metinie.. też lecą takie żółte numery ile HP wzięło itp...

o.O

W każdej grze lecą numery ile Ci HP wzieło... Cabal nie ma z metina nic. Bardzo polecam Ci RunesOfMagic (RoM)

Opublikowano

Obczaiłem allegro i:

60dni Za 76zł

http://allegro.pl/wow-60-dni-pre-paid-world-of-warcraft-prepaid-24-7-i2329894270.html

I 60dni za 20zł

http://allegro.pl/wow-prepaid-60-dni-raf-od-firmy-najszybciej-i2327605024.html

Czym to się różni poza ceną?

Opublikowano
Zapraszam do zakupu doładowania 60 dni game time za pomocą RAF (Recruit a Friend)

Usługa dotyczy kont aktywnych a także kont frozen

Chyba tym RAF. Ja bym na twoim miejscu brał to za 76zł.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

76zł co 2 miesiące odpada, nie stać mnie na to :( Chyba spróbuje grać w tego RoM'a

A Guild Wars 1? Straci wielu graczy po premierze drugiej części? Może całkowicie upaść?

Opublikowano

A Guild Wars 1? Straci wielu graczy po premierze drugiej części? Może całkowicie upaść?

Pewno straci graczy, ale upaść całkowicie raczej nie upadnie zawsze będą zwolennicy 1 i 2 części.

Moim skromnym zdaniem warto poczekać na Guild Wars 2, zdecydowanie najlepsze MMO jakie wyjdzie w najbliższych czasach [poza Blade & Soul które w Polsce ma wyjść jakoś tak w 2013 roku]. ;)

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...