Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Zbanowane konto

KingRaider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest jakiś sposób na wbicie się na konto które zostało zbanowane :D za sprzedaż na allegro :D?

Na konto zbanowane nie masz szans wbicia, gdyż jest nieaktywny SSID, ale jeśli konto dostała warna to nie jestem pewien ale również nie :/

Opublikowano

Na warna wchodzilo się przez FB/bota.

Na perma się nie da.

To nie Ty krycha/19/ który nie zakryl nicku...?

Opublikowano

Na warna wchodzilo się przez FB/bota.

Na perma się nie da.

To nie Ty krycha/19/ który nie zakryl nicku...?

Niestety NIE :]. O to co pytam, konto dostało w grudniu :]

temp0166.png
Opublikowano

Z tego co wiem to jest gościu na PL3, który nie wiadomo w jaki sposób ale załatwia odbanowanie konta, musisz tylko mieć dokładny nick i ID konta, które dostało perma:) i nie proszę bez zbędnych komentarzy, że się nie da bo na pl3 już dwie osoby za stówke odzyskały naprawdę ładne konta:) popytaj po ts'ach z pl3 na vru:)

Opublikowano

Z tego co wiem to jest gościu na PL3, który nie wiadomo w jaki sposób ale załatwia odbanowanie konta, musisz tylko mieć dokładny nick i ID konta, które dostało perma:) i nie proszę bez zbędnych komentarzy, że się nie da bo na pl3 już dwie osoby za stówke odzyskały naprawdę ładne konta:) popytaj po ts'ach z pl3 na vru:)

Plotki i tyle.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...