Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Nożyce z czarnej materii.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż gram na modzie ee2 czy thaumcraft sam nie wiem który wnosi owe rzeczy z czarnej materii , kilof działa jak trzeba , lecz mam problem z nożycami , gdy podchodzę do owcy , klikam prawy / lewym nic . Wełna nie zlatuje . Proszę o pomoc , wiem wiem błahostka , lecz mnie to gnębi :D . 2-gim problem jest energia vis . Mam ten kociołek wrzucam do nie go np. red stone / lapis lazuli . Vis leci do Vis Filter , lecz ten filtr nie oczyszcza visu i do tego pudełka z visem ( chodzi mi gdzie się ma magazynować ) Nie dociera . Coś jakby te ruły się zatkały . Jak to naprawić , aby działało to poprawnie.

Opublikowano

2. Masz zle ulozone rury. Naprzeciw tego pieca ma byc to co zbiera energie, za tankiem filter i filter łaczysz znowu z tankiem. Pomiedzy kotlem a tankiem zrob rure do maszyn. Ja takim sposobem mam 5 tankow samego vis'u ale duzo taintu w powietrzu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...