Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Nie możesz mieć więcej kont z tego IP!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Brat ma konto na serwerze minecraft i ja też chciałbym grać na tym serwie tylko że:

Nie możesz mieć więcej kont z tego IP!

Da sie to jakoś ominąć?

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Pobierz program "Tor" zmień ip, zrób konto i przywróć sobie dawne IP. Bo na zmiennym IP będzie Ci strasznie mulić ;/

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Dziwne , ja gram na dwoch kontach/kompach :-/ i przy takim samym Ip (zmienne ale takie samo dla kazdego kompa/konta)

... @up zmienne Ip calkowicie nie ma wplywu na predkosc/stabilnosc Minecrafta. Ip jest przypisane w momencie uruchomienia Internetu (modem ,router) i jest taki samo az do ponownego polaczenia/restartu :-) i na tym polega jego zmiennosc.

...@ up i upup ;-) nie polecam programu TOR i podobnych.Dlaczeg ? Dlatego, ze program laczy sie przez "uzytkownika" np w USA i masz OGROMNEGO pinga czyt. lagaaa. To tak w skrocie.

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Mam problem. Brat ma konto na serwerze minecraft i ja też chciałbym grać na tym serwie tylko że:

Da sie to jakoś ominąć?

Tak da wejdz w pluginy serwera folder AuthMe tam jest config wchodzisz w config i tam jest MaxRegIp pisze 1 lub 2 zmien to na ile Ci pasuje i masz :)

Pomoglem daj Like!

Opublikowano

@up Jesli jest wlascicielem serva to sie zgadza ale jesli nie ,to sprobuj tak:

1. Reset modemu/routera, uruchamiasz internet.

2. Uruchamiasz Minecrafta z Twoja nazwa uzytkownika, wybierasz serwer, wchodzisz i /register.

3. Ok mamy pierwszego uzytkownika na danym serwerze.

4. Robisz restart modemu/ routera, dostajesz nowe Ip :-)

5. Patrz pkt. 2 ale z inna nazwa uzytkownika (Twojego brata)

6. Problem ktory opisales wystepuje na niektorych serwerach ale tylko przy REJESTRACJI . Przy LOGOWANIU nic sie nie dzieje ,mozna z tego samego Ip :-)

Uwaga: Opis ten ma zastosowanie przy zmiennym Ip (Netia, Neostrada, ...)

Opublikowano

to ip wyżej to ip routera :D i nie jest prywatnie.To bramka domyślna za, której pomocą wchodzisz do ustawień routera.By rozwiązać problem należy zmienić ip za pomocą proxy

Panel Sterowania>opcje internetowe>połączenia>ustawienia sieci LAN i zaznaczasz "użyj proxy dla sieci LAN..." i tam wpisujesz ip i port

Proxy szukaj na

http://hidemyass.com/proxy-list/

Opublikowano

2@up Nic nie rozumiem albo Ty nie masz zielonego pojecia o swoim Ip :-S Czy tak trudno wejsc jakac stronke typu My Ip i odczytac to cho...ne IP ?

Napisz jaki masz modem/router , jaki internet (jaki uslugodawca,firma)

@up ... jesli ma kablowke i zmieni proxy, to wg mnie ma pozamiatane ODRADZAM oper. kablowek przypisuja na dane urzadzenie

Opublikowano

Popracuj nad pisownią.

"2@up Nic nie rozumiem albo Ty nie masz zielonego pojecia o swoim Ip :-S Czy tak trudno wejsc jakac stronke typu My Ip i odczytac to cho...ne IP ?"

Z stałym IP to rzecz istotna

"@up ... jesli ma kablowke i zmieni proxy, to wg mnie ma pozamiatane ODRADZAM oper. kablowek przypisuja na dane urzadzenie"

ee?

"Napisz jaki masz modem/router , jaki internet (jaki uslugodawca,firma)"

Po jaki h*j?

Zmieni IP i będzie ok.Ma stały adres i dlatego resety nic nie dają.A próbowałeś moim sposobem?

Opublikowano

@up

1. Pisałem z telefonu :) , więc nie wynądrzaj się ... co nie zmienia faktu, że mało poprawnie to wygląda.

2. "Mam problem. Brat ma konto na serwerze minecraft i ja też chciałbym grać na tym serwie tylko że:

Da sie to jakoś ominąć?"

Gdzie wg. Ciebie autor postu pisze o tym ,że ma stałe IP ? ... czytaj ze zrozumieniem !!!

3. Możesz zmienić Sobie IP ,a nie doradzaj Gostkowi jak nie wiesz co i jak ,piszesz kompletne bzdury, a nawet nie wiesz jaki ma Gostek internet/usługe... bo niby skąd ,skoro nic nie napisał, no a ale TY wiesz swoje.

4. "Napisz jaki masz modem/router , jaki internet (jaki uslugodawca,firma)"

" Po jaki h*j?" ... a napisał coś o tym ? Twój komentarz świadczy tylko o Tobie.

5. "Zmieni IP i będzie ok.Ma stały adres i dlatego resety nic nie dają..." ... tak a na drugim kompie będzie też inne IP ? Kolego jeszcze raz Ci napisze: CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM i NIE PISZ BZDUR ... co nie oznacza,że ja się znam <_<

piopiosdasdasda

Podałem Ci moim poście sposób na granie w Minecrafta na tym samym serwerze z jednym IP (nie zmienisz IP -obojętnie jak patrząc na tę sprawę- tak żeby na dwóch kompach były różne, przy tym samym połączeniu internetowym) na dwóch kompach a problem ten występuje prawdopodobnie zainstalowanym pluginem na serwerze (jeśli dobrze pamiętam) AuthMe

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie o to mi chodzi :P

Chodzi mi o to że serwer nie jest moj a ja chce grac

Moge zmienic IP programem na np. amerykanskie/niemieckie itp. ;) Bo to tylko do rejestracji.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

2. Uruchamiasz Minecrafta z Twoja nazwa uzytkownika, wybierasz serwer, wchodzisz i /register.

6. Problem ktory opisales wystepuje na niektorych serwerach ale tylko przy REJESTRACJI . Przy LOGOWANIU nic sie nie dzieje ,mozna z tego samego Ip :-)

Uwaga: Opis ten ma zastosowanie przy zmiennym Ip (Netia, Neostrada, ...)

... napisałem Ci wersje/sposób jeśli nie jesteś właścicielem (patrz cytat wyżej) a nie ,dla właściciela serwera.

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Albo poproś kogoś żeby ci zrobił konto potem sb pass zmienisz :) (PS: Ja moge ci zrobic pisz GG:200075)

userbarcabal6.jpg

userbarcabal8.jpg

10 postów v

20 postów v

30 postów X

40 postów X

50 postów X

100 postówX

200 postówX

Opublikowano

... napisałem Ci wersje/sposób jeśli nie jesteś właścicielem (patrz cytat wyżej) a nie ,dla właściciela serwera.

Pomogłem? Daj +

Heh:) Nie mam zmiennego IP:) Aha i internet z prywatnej firmy;)

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Na serwerze jest takie ustawienie, któe powoduje, że nie możesz mieć większej ilości kont niż jedno. Polecam napisać do administracji, wyjaśnij sprawę, może stworzą dla ciebie kolejne konto. Jeżeli serwer należy do ciebie, to napisz jaki posiadasz plugin do autoryzacji, a pomogę zmienić ci tą wartość, z 1 osoby do ile tam zechcesz.

Opublikowano

@Up'y

Ale spam..

@Topic

Był ten temat w innej treści, 3maj może pomoże tam masz moją wypowiedź:

Łap:

-----------------------------------------------------------------

Link:

http://www.mpcforum.pl/topic/625855-pytanie-jak-zarejestrowa-brata-na-1-ip/page__fromsearch__1

Skan:

https://www.virustotal.com/url/a8487ae56baf6c5cd0cfae07db6723b347c5d2ce1c6daa18724ed4468a6e2947/analysis/1337496945/

----------------------------------

Proszę.

2004f8x.png

Opublikowano

@up Nie jestem wlascicielem serwera:d umiesz czytac? <---- to jest cytat założyciela tematu

A teraz od mnie . Po prostu huy mnie strzela jak widze co ty ziomek piszesz, bo jak to pan/i martina ci zajebiscie opisal/a , zresztą co ja mam się wysilać pokaże ci cytat od martiny

Więc tutaj wynika , że ty nie potrafisz czytać

Sry za bluzgi ale nieraz trzeba!!!

Pomogłem ?? daj +

To nic nie kosztuje a tyle znaczy.

Opublikowano

@Team

Przepraszam, ale muszę.

@Up

Czy ty dobrze się czujesz ?!

Nie musi być właścicielem, wystarczy że pobierze HotSpot Shield, czytaj a nie nabijaj zbędne posty..

Boże.

Żeby zmienić IP programem trzeba być op'em ?!

Masz gorączkę ?

Instrukcja:

1. Pobierz: "HotSpot Shield",

2. Zmień IP,

3. Zarejestruj się,

4. Przywróć swoje IP.

@Down

A ja ci nie pomogłem, nikt z:

"@Up'ow",

nie pomógł ?!

2004f8x.png

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A wiesz, ja proponuje napisać na ich forum lub do admina że twój brat chcę grać na serwerze ale macie 1 ip itp.. to on wpisuje /authme register TWOJNICK HASLO

Tyle. Bez żadnego kombinowania z hasłami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...