Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 6300 IP - Głównie AD

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: AD

Preferuję: Wukong, Vayne, Fiora, Caitlyn, Katarina ew. pod AP Brand, Swain

Hmmm... nie wiem kogo z nich wybrać. :)

Nagrałem się już Speed Attackerami i mam tych wszystkich z czołówki.

Zainteresowały mnie wyżej wymienione postacie, głównie to: Wukong, Fiora, Katarina - może Caitlyn.

Widzę również, że i Vayne dobrze sobie radzi więc liczę na wasze opinie wobec tego Championa.

Brand, Swain - Takie to AP i główne pytanie czy Brand'a w ogóle warto brać ? - Spodobał mi się jego duży DMG ale nie jestem przekonany. Swain ? Słyszałem wiele o nim i to wiele dobrego. :)

Tak więc pozostawiam dla was podjęcie tej decyzji, czekam na opinie wobec wyżej wymienionych bohaterów. Standardowo Lajki. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Z twoich picków AD najlepszym będzie Fiora.

Jej passyw jest sam w sobie idealny, duzy regen HP. Ulti przydaje się jak najbardziej do tf'ów i 1 vs 1, wystarczą 2/3 tiamaty i robisz miazgę.

Nie jest trudna do ogarnięcia. Co do reszty to mogę powiedzieć jedynie, iż nie polecam Katariny. Bardzo często focusowana, ulti skontrować można bardzo łatwo.

Co do Vayne, Wu, Cait to też dobrzy AD, ale nie tak bardzo jak Fiora, no może ew. Vayne.

Jeżeli chodzi o AP picki to lepszym jest według mnie brand.

Combo = stun + ogromne dmg, ulti mobilne, niezły fun z gry.

Opublikowano

Hmm, w marcu grałem już Fiorą podczas rotacji i była miazga + przyjemność z gry - pomyślę nad kupnem. :)

Dzięki za odpowiedź, łap Lajka.

Czekam na dalsze wypowiedzi. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Ostatnio zauwazylem na rankedach jak i w jakis mini turniejach nikt nie gra brandem ani swainem.

Swain to typowo late gamewoy champion, a brand jest bardzo latwy do skontrowania

Fiora dobra na linii, jednak podczas tfow juz odstaje od innych min dlatego ze nie ma zadnego escape abulity i jej dmg to tylko auto attacki

Wukong to dobry offtank na topa jednak sa od niego lepsi (Renekton, Riven, Jax, Irelia, Warwick)

Katarina jest bardzo latwa do skontrowania i na jakims wiekszym poziomie nic nie ugrasz

Caitlyn dobry ad carry tylko ze jak juz sie zaczynaja tfy jest z nia problem poniewaz nie ma zadnego cc oprocz malego slowa ktorym trzeba trafic i przy dzisieszych bruiserach takich jak riven, renekton, jax itp bardzo trudno jest uciec od nich co skutkuje ze szybko giniemy, a do tego bez last whispera nic nie bije

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Jax'a to nawet posiadam i jest całkiem przyjemnie. :)

Myślałem nad Olafem / Warwickiem - ale nie przekonują mnie jednak, nie pasują do mojego stylu gry.

Fiora okej, tylko jak kolega mówi " jej dmg to tylko auto attacki " i tu taka niepewność mała.

Caitlyn na prawdę mnie już denerwuje jak potrafi jedną serią zmieść Championa, chociaż raczej odpada. :P

Champy pod AP wtedy na bok i myślę nad Fiorą, ew. Wukongiem.

Dzięki wszystkim za pomoc, można zamknąć. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Chyba lepszy by był wukong.

Pod off tanka ma dużą wytrzymałość, duży dmg. Ma doskok, robi klona (ucieczka) i przydatne ulti w tf'ach.

Opublikowano

Weź Fiorę!!

-jest ogólnie strasznie szybko

-jej doskok można użyć 2 razy

-jak da ulti to nie ma jak zadać obrażen

Opublikowano

Na AP bierz branda-moc ja min teraz gram i rozpierdolololo :D pod AD bierz Vayne ad carry, na tanki chyba nie ma lepszego championa i ogolem ma wykurwisty dmg lecz trzeba uwazac bo mega papier

Opublikowano

Nie bierz Fiory, kupiłem ją i żałuje. Na normale i przed 30 levelem dobra, ale na rankedach na każdej linii łatwo kontrowana.

sygnampckopia_zps11d86fac.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...