Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Za dużo postaci

Magister39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróciłem do DC online po dość długim czasie. Stworzyłem dwie postaci. Później zauważyłem, że gram na US serwerach, a nie na EU. Problem w tym, że na UE wykrywa mi te postacie z US plus jedną starą i liczy mi, że jest 3/2 postaci. Skasowałbym je, ale pokazuje mi, że nie może tego zrobić bo serwer nie działa. Wróciłem się nawet na US i skasowałem te postaci, ale na EU nadal mi je pokazuje. Co robić?

Opublikowano

ja bym zrobil nowe konto :) i problem zalatwiony.

a czy przy luncherze zmieniles z US na EU? lewy lub prawy MPCy rog. to tez moze zalatwic problem

Opublikowano

Tak jak napisał up nowe konto. A miałeś premium czy free ? Jak premium to napisz im do supportu to skasują.

Ps. Też dzisiaj wróciłem do tej gry ;d

Opublikowano

Nie bardzo kapuje, pisząc do supportu nic nie zmienią tylko usuną te postacie.

A co do zrobienia 2 kont na jednym mailu to jest to nie możliwe. Jak miałeś free to po prostu zrób nowe konto na nowym meilu i graj ;D

Opublikowano

Jaki problem?

Nowe konto, albo piszesz do Supportu, ale zanim ci odpiszą to może zająć.

Na EU pokazuje ci postacie bo zapewne zapisało ich widok i parametry z serwerów US, no więc powinno po jakimś czasie ci to zniknąć. A na EU ci pisze, że serwery niedostępne, bo zapewne mają jakąś konserwacje czy coś podobnego, bo już nie raz tak miałem. Nie ma problemu. Masz dwa wyjścia

a ) Robisz nowe konto

b ) Czekasz, aż serwery EU będą dostępne i usuwasz t am postacie.

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...