Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack By Lordkill

zajoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Multihack By LordKill

Działa na Privach jak i na Pl(Bardzo dobrze)<sprawdzony>

Niestety niepodam linku poniewaz admin zabronił...;|

Wiec aby sciagnac wchodzimy na stronke www.elitepvpers.de i na gorze wpisujemy w wyszukiwarce multihack by lordkill.

Tutaj filmik dowodowy:http://www.youtube.com/watch?v=1RIQNQ5O-48

Pomogłem??Daj 5* Jak nie pomogłem daj 1*

Admin Cienia
Opublikowano

Nie wiem jaki sens tego tematu gdyż piszesz go a nie podajesz hacka tylko filmik na yt, bez przesady.

Ty im nie podasz to ja to zrobie

Tutaj macie link do hacka:

- /file.qip.ru/file/97362829/de7435aa/MHS_by_LordKill.html

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
pewnie keylOGGer JAKIS:P CIenKI

Sam jesteś taki keylogger, Jest napisane że to AutoIT, jeśli się nie znasz to nie wyrażaj swojego zdania. Specjalnie szukam wam tego cheata a standardowo w w tym dziale tylko spam a coś dać to źle, nie chcecie to mogę skasować link i sami szukajcie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Hehe D&G ma racje. O ile dobrze pamiętam że AutoIt to było coś ze skryptami do programów(coś jak scar(nie jestem pewien na 100%)) Na pewno to nie keylogger/trojan także spokojnie. D&G 5* leci xD]

@edit

Więc:

Plusy:

+dużo map

+działa na Pservach

Minusy:

-Opcje jak w Multihacku

-Po niemiecku(lepszy byłby angielski)

Także mi się wyrównuje - 5/10

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ale powiedzcie mi czy wam nie wystarczy jakiś 1 hack????Ciągle jakieś nowe ściągacie w których praktycznie 1 różnica to język i jakiś maleńki szczegół.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano
Nie wiem jaki sens tego tematu gdyż piszesz go a nie podajesz hacka tylko filmik na yt, bez przesady.

Ty im nie podasz to ja to zrobie

Tutaj macie link do hacka:

- /file.qip.ru/file/97362829/de7435aa/MHS_by_LordKill.html

nie podal bo pisalo mu ze administrator nie zezwala na te linki musial dac code albo xx=tt a nie pomyslal

Opublikowano
Ale powiedzcie mi czy wam nie wystarczy jakiś 1 hack????Ciągle jakieś nowe ściągacie w których praktycznie 1 różnica to język i jakiś maleńki szczegół.

Dlaczego mają nie podawać? To jest forum o hackach.

A jak komuś coś nie działa w hacku, albo potrzebuje tej opcji, która jest w nowszej wersji?

@Topic

Działa na prywatnych serwerach?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Nie o to mi chodzi że mają nie podawać, ale jest multihack 5.0, hacków by banjo jest pełno i działają one na privach, jak już ktos naprawde chce dodać to FB jakiś i są 3 hacki które człowiekowi wystarczą całkowicie więc po co te 100000 wersji które są na forum??Ludzie tak ściągają a potem płaczą że im konta kroją.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

http://uploaded.to/file/o7jvlx

Zaraz dam skana

@edit:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/cd3a892dc71e1210209bbb899a30825b6fca9752/614389ecddd3694ef064804fb6bbcf3e1a8f6eda

1190824157.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...