Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Globalem .. Prosze O Pomoc

madafaka321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak mój problem polega na tym iż gdy włączam globala po ładowaniu GameGrauda wyskakuje okno na którym jest napisane:

"[error1001] The game or GameGraud has been alerted"

po czym gdy nacisnę "ENTER" wyskakuje kolejne okno

"Warring!!! Continued attempts at hacking will result in a permanet account () ban !!

Hmm hacków nie używam.. odrazu pisze..

Wczoraj było tak samo ale przeinstalowałem mu i było dobrze dziś gdy włączam jest to samo co wczoraj.. Ma ktoś jakieś pomysły?? Proszę o pomoc ;]

Opublikowano

jakiekolwiek programy laczace sie z siecia (gg, inna instancja przegladarki) powoduja te bledy, sprawdz co jeszcze probuje laczyc sie z netem, albo jakie programy dzialaja w tle

que?

Opublikowano

ziomuś Słuchaj KIEDYŚ Grałem w tibie miałem error 307 i mi się ona strasznie laggowała

Wiec wpisałem w google Error 307.pl/download

i wysszukało i błąd usuneło (po ściągnięciu pliku Włączyć ponownie kompa po czym usunąć plik)

odrazu informuję, że nie wszystkie errory da się zciągnąć (error 404) bardzo znany (albo error 301) to błędy nie polegające na uszkodzeniu twojego komputera twojego erroru nie sprawdzalem ale pewno Będzie jak nie znajdziesz wpisz w google www.wyszukaj.pl i tam wpisz errora

jak nie wyszuka zrób formata dyska (jezeli ci się chce) Ale przed tym przeszukaj czy nie masz zadnego programiku & zrób jak jak @UP mówi:)

Opublikowano

U mnie powodował ten błąd Spyware Doctor, szczególnie podczas skanowania. Ten sam błąd powoduje wykrycie przez gejgarda naruszenie procesu maina np poprzez injekcje dllki

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Przeskanuj porządnie system antywirusem, dowiedz się jaki to wirus i jeśli antyvir nie poradzi sobie z nim możesz w necie znaleźć sposoby na jego pozbycie się ;)

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Trojan droper

windows xp

nie moge go skasowac nie da rady ;/ a jesli skasuje wszystkie zawirusowane przez niego pliki to polowa programow mi nie dziala ;/

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli nic nie pomoże, spróbuj zneutralizować wirusa podczas nagrywania ważnych plików na cd/dvd (nie zgrywaj plików .exe chyba że wyleczysz je już na czystym systemie) i zrób format. Ale pamiętaj, że to ostateczność ;)

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano
Trojan droper

windows xp

nie moge go skasowac nie da rady ;/ a jesli skasuje wszystkie zawirusowane przez niego pliki to polowa programow mi nie dziala ;/

google is ur friend ;]

Postepuj wedlug howto. I nie mow, ze nie mozna usunac, od tego sa dziesiatki softu. Chociazby hijack this czy combofix. Ale tego drugiego sciagaj tylko ze strony bleepingcomputers. Kazda inna to fake i mozesz narobic sobie wiecej szkod niz zostawiajac tego dropera :)

que?

Opublikowano

Tez mam problem z global mu ;/

Mianowicie po zalogowaniu na stronie, klikam na te zolte START GAME.

Wyskakuje okienko po czym klikam w nim START GAME.

Na srodku ekranu pojawia sie ikonka gameguarda i w lewym gornym rogu cos sie laduje.

Po chwili znika gameguard i nic sie nie dzieje.

Mam najnowsza wersje mu (dzisiaj sciagnelem) i jeszcze jakies webzengame instaler czy jakos tak, bo to bylo potrzebne.

Prosze o pomoc ! Nie mam pojecia co sie dzieje.