Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakim banku założyć ,,całkowicie,, darmowe konto internetowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma takiego banku. Możesz pokusić się o BzWBK to wtedy tam Ci będą 2 zł ściągać miesięcznie jeżeli zrezygnujesz z ubezpieczenia.

Możesz też założyć konto gdzie indziej ale pamiętaj - i tak po iluś tam miesiącach będziesz musiał płacić.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Polecam Ci ING, mam tam konto z dwa lata i jestem zadowolony...

Na początku płaciłem 7zł miesięcznie, ale od około roku zmieniło się to i jest całkowicie za darmo...

Karta za darmo, Przelewy za darmo... wszystko za darmo....

Nawet te bankomaty tzw. sklepowe.. ogólne dla wszystkich banków są również bez prowizji...

Za kartę też nic nie musisz płacić... chyba że chcesz własny obrazek to bodajże 20zł....

Przejrzysta i łatwa w obsłudze strona internetowa - na czym Ci chyba zależy.. a nie to co w PKO - tam podobno na każdy

przelew trzeba jakieś jednorazowe kody... tu tego nie ma.. jest tylko autoryzacja za pomocą SMS...

Jak tak o tym piszę to wygląda to tak jak by mi płacili za reklamę, bo tak zachwalam ale na prawdę warto :D

Chyba jest nawet możliwość założenia konta bez ruszania dupska z przed kompa.. :D

Konto dostępne od 13 lat.. tu masz szczegóły :

http://www.ingbank.pl/indywidualni/konta-osobiste/direct#tab=1

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Jak chcesz konto - mBank - od 13 lat

zastanawiałem sie nad tym ...

a jak wygląda przybycie kuriera z umową do domu? długo? i co jeśli by się umówiło a nie było mnie w domu?

1315387402_pitbull.jpg

Opublikowano

Ja mialem Mbank do poki sie nie przeprowadzilem do Angli , normalnie wszystko robisz przez neta oni Ci wysylaja dane poczta pamietam ze ja musialem jechac na poczte po to i tyle dostajesz karte i sie cieszysz a i przelewy jak chcesz robic to przychodzi Ci sms kod ktory wpisujesz przy przelewie bo inaczej przelew nie przejdzie.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

MBank :)

Mam tam konto od 3 lat i gorąco polecam. Zero opłat, absolutne ZERO.

Pieniądze wpłacasz przez wpłatomat, więc nie musisz stać w kolejce przy okienku, wypłaty w bankomatach WBK i Eurocash (i jakieśtam innych) masz też za darmola :)

Polecam gorąco, uczciwy i bezpieczny bank. Co miesiąc dostajesz od nich zestawienie (chociaż w każdej chwili możesz sprawdzić historie rachunku, ale to ma teraz każde konto z obsługą przez internet).

Jedyna opłata którą ponoszę (na własne życzenie) to opcja wypłat z każdego bankomatu, która kosztuje mnie 5 złotych.

PS. Zapomnialbym. Jeżeli chcesz kartę musisz liczyć się z 2 zł opłat (chyba że płacąc kartą wydasz w miesiac więcej niż 100 zł, albo wybierzesz opcje wypłata z każdego bankomatu).

f.png

Opublikowano

a można się umówic z kurierem odrazu na następny dzień?

i czy podpisać może osoba która przebywa akurat w domu gdyby mnie nie było?

1315387402_pitbull.jpg

Opublikowano

Na pewno musi być opiekun przy tym + musisz posiadać legitymacje szkolną...

I nie wiem czy przypadkiem przedstawiciel z banku nie przychodzi a nie kurier... (Ale na 100% Ci nie powiem bo sam szedłem do banku ponieważ mam blisko)

Ale tak jak Ci piszą wyżej... przykładowo Fifo opisując Mbank musi miesięcznie wydać 2zł na utrzymanie karty.... (Chyba że wydasz tam 100zł miesięcznie płacąc kartą)

Tobie chyba zależy na przelewach (I pewnie kartą też nie pogardzisz ale domyślam się, że płacić często w sklepach nie masz zamiaru),

dlatego znowu się odwołam do ING ponieważ tam nawet jeżeli nie korzystasz z karty, masz ją za darmo tak jak i założenie.

I w ING również są dostępne wpłatomaty, oraz karty zbliżeniowe (ale to chyba już jest wszędzie) :D

1329228482-U118767.png

Opublikowano

MBank :)

Mam tam konto od 3 lat i gorąco polecam. Zero opłat, absolutne ZERO.

Pieniądze wpłacasz przez wpłatomat, więc nie musisz stać w kolejce przy okienku, wypłaty w bankomatach WBK i Eurocash (i jakieśtam innych) masz też za darmola :)

Polecam gorąco, uczciwy i bezpieczny bank. Co miesiąc dostajesz od nich zestawienie (chociaż w każdej chwili możesz sprawdzić historie rachunku, ale to ma teraz każde konto z obsługą przez internet).

Jedyna opłata którą ponoszę (na własne życzenie) to opcja wypłat z każdego bankomatu, która kosztuje mnie 5 złotych.

PS. Zapomnialbym. Jeżeli chcesz kartę musisz liczyć się z 2 zł opłat (chyba że płacąc kartą wydasz w miesiac więcej niż 100 zł, albo wybierzesz opcje wypłata z każdego bankomatu).

też pewnie założe

beznazwyzj.png

Opublikowano

Do niedawna całkowicie darmowe (0 zł) było e-konto w mBanku, ale od niedawna wprowadzili jakąś zrąbaną opłatę za kartę (2 zł miesięcznie).

no ta jak chce w mbanku to muszę to e-konto założyć?

A i jeszcze jedno (WAŻNE) jak chce wybrać pieniądze z konta w MBanku to muszę isć do tego odziału czy mogę tak zrobić zeby kasa mi przyszła np: przez pocztę lub może są jeszcze inne sposoby na wybranie srodków?

1315387402_pitbull.jpg

Opublikowano

@ up pieniądze teraz pocztą nie przychodzą albo rzadko ale jeżeli myślisz o koncie tak na serio to polecam PKO BP . Mój ojciec mi założył tam konto i sprawuje się świetnie strona dobrze działa i brak kłopotów

1396292564-U784394.png
Opublikowano

mBank, przy korzystaniu z konta i karty konto jest całkowicie darmowe. Najlepiej poszukaj punktu mBanku w swoim mieście, parę papierów wypełnisz, później około tygodnia lub więcej czekania na kartę i resztę danych do konta. Kasę wpłacasz przez wpłatomat lub również możesz przelewem, a wypłacić możesz w bankomacie i jeszcze w jakiś sposób. Poczytaj na stronce.

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...