Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie cz.4

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A powiedz mi, w jakim celu potrzebne są Ci te wyjaśnienia? Należysz do MMT? Nie. Więc nie widzę sensu, bym miała się ze swoich poczynań Tobie tłumaczyć.

Dabyl zasłużył na tą nagrodę, nie ze względu na staż w MMT, ale na wykonanie wyśmienicie roboty. Szczerze to mało co interesuje mnie, ile kto jest w MMT, może być rok, a może być nawet jeden dzień,. Liczy się to co zrobił i ile zrobił. Dabyl w ciągu kilku dni wykonał prace przeznaczoną dla 4 lektorów. Co więcej- nikt go o to nie prosił, zrobił to sam z siebie. Takie zaangażowanie musi być dostrzeżone i nagrodzone. Gdyby każdy w MMT był takiego pokroju, to wszystkie recenzje wychodziłyby dużo przed terminem.

Skoro dabyl zrobił tyle dla mmt, to po co mu gold skoro mając rangę Mpc Media Team sama w sobie mu nakazuje wykonywać tak pracę. Mentorzy pomagają i dlaczego nie mają gold memberów? Moderatorzy dobrze wykonują swoją pracę dlaczego nie mają gold memberów? Niestety nie rozumiem twojego toku myślenia. Btw. Czytaj dokładnie przekaz w postach a nie piszesz byle pisać.

Opublikowano

Ja to chciałem napisać, z całym szacunkiem, ale nie wiecie co robicie. Moje ostatnie słowa.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Uzytkownik za pomoc ma mentora

moderator za pomoc ma moderatora miesiąca bądź awans (na przykład)

MMT za pracę miał -5% w tym przypadku gold membera..

jeżeli myśleć Twoim tokiem myślenia ...

Opublikowano

Szczerze? Dostał nagrodę czyli na Nią zasłużył nie ważne jak, ale widocznie zrobił to bardzo dobrze i więcej niż zwykły członek MMT. Nie czepiajcie się jego czy osoby która dała mu rangę, skoro Wam się to nie podoba to także ubiegajcie się o Golda, a nie żalicie się na forum tworząc jeden temat za drugim.

" Nie podoba się, nie komentuj "

Opublikowano

Uzytkownik za pomoc ma mentora

moderator za pomoc ma moderatora miesiąca bądź awans (na przykład)

MMT za pracę miał -5% w tym przypadku gold membera..

jeżeli myśleć Twoim tokiem myślenia ...

Sama ranga mmt zobowiązuje do wykonywania GP / Rcenzji a za dobrą pracę powinien dostać awans. Idąc twoim tokiem myślenia....

Opublikowano

Nadawanie goldów w MMT jest od momentu, kiedy to duds zasiadała na stanowisku MML. Tak było, jest i myślę, że będzie. Wiele osób takim sposobem zdobyło Golda. Nie wiem co nagle wystrzeliliście z wątami w tym kierunku.

Opublikowano

Nadawanie goldów w MMT jest od momentu, kiedy to duds zasiadała na stanowisku MML. Tak było, jest i myślę, że będzie. Wiele osób takim sposobem zdobyło Golda. Nie wiem co nagle wystrzeliliście z wątami w tym kierunku.

To, że Holly za tydzień będzie miał znów kolejne konto.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Napiszę ostatniego posta w tej sprawie.

Ktoś kto pomaga , robi różne rzeczy na forum , robi to bo mu się chce.

Użytkownik pomagając pisze dobre tuty bo chce mimo to nie chce za to wynagrodzenia.

Za samo bycie w mentorach / mmt to jest właśnie nagroda.

Nagroda która tylko jest przyznawana i nie powinno być tak że z czasem ktoś kto nie dawno jest na tej posadzie i zrobi według was bardzo nie wykonalną robotę , powinien jedynie dostać podziękowania . A nie nagrodę chociaż reszta zespołu jest już w niej lata i wiele więcej zrobiła i nic nie dostała.

W mentorach i mmt nagrodą za wielką pomoc jest mentor koordynator ( wątpie) i mml .

Tak samo w moderatorach > GM a potem możliwe że admin.

Nagroda GOLD Member była jedynie stworzona na konkursy , tak jak MPC Champion.

Tyle ode mnie

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Napiszę ostatniego posta w tej sprawie.

Ktoś kto pomaga , robi różne rzeczy na forum , robi to bo mu się chce.

Użytkownik pomagając pisze dobre tuty bo chce mimo to nie chce za to wynagrodzenia.

Za samo bycie w mentorach / mmt to jest właśnie nagroda.

Nagroda która tylko jest przyznawana i nie powinno być tak że z czasem ktoś kto nie dawno jest na tej posadzie i zrobi według was bardzo nie wykonalną robotę , powinien jedynie dostać podziękowania . A nie nagrodę chociaż reszta zespołu jest już w niej lata i wiele więcej zrobiła i nic nie dostała.

W mentorach i mmt nagrodą za wielką pomoc jest mentor koordynator ( wątpie) i mml .

Tak samo w moderatorach > GM a potem możliwe że admin.

Nagroda GOLD Member była jedynie stworzona na konkursy , tak jak MPC Champion.

Tyle ode mnie

Próbuje im to wytłumaczyć w 4 tematach ale niestety nie pojmują tego. Albo nie chcą tego pojąć albo są zbyt ciemni.

Opublikowano

Mostro, Bambos czasy się do jasnej ciemnoty Waszej zmieniły.

MML sami decydują za co i dla kogo zostają przyznane nagrody.

EOT, zobaczę jeszcze raz taki temat, a serio pomimo znajomości z Wami zrobię co będzie trzeba.

Zresztą, do Panów, którzy niby byli od początku MMT, duds sama nagradzała goldami i jakoś spraw nie było.

A już wiem czemu dyskusja się toczy, bo Wredna jest jedną z osób, które nagrodziła i ot cała filozofia.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...