Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie cz 3

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o nie zamykanie tematu bez dokładnego wyjaśnienia za co holly aka dabyl dostał golda.

Mówicie że za nagranie lektora.

Ale przecież jest więcej lektorów którzy też powinni dostać ową rangę.

Ja np za ponad 2 moderowania ( aktualnie wróciłem ) nie dostałem nawet podziękowania.

Proszę o dokładne wyjaśnienie ów całej sytuacji , która tylko nie potrzebny bałagan zrobiła na forum

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Nie chciałem tak tego formułować ale : Co was to obchodzi?

Nie ma was w MMT, sprawa jest wewnętrznym wydarzeniem dla tej grupy a jesteście oburzeni bo ktoś ma więcej pikseli w stopce niż wy.

...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Gold member jest nagrodą dla całego forum.

Skoro to jest sprawa mmt to sobie stwórzcie rangi tylko dla mmt , i widoczne tylko dla mmt i będzie git.

Opublikowano

Nie ma was w MMT, sprawa jest wewnętrznym wydarzeniem dla tej grupy a jesteście oburzeni bo ktoś ma więcej pikseli w stopce niż wy.

...

ja mam wyjebane na te nagrody, ale licze sobie jawność i równouprawnienie, możesz mieć nawet ich i sto, ale aby były słusznie nadane wobec innych userów.

Opublikowano

...

To nas obchodzi, że macie dwie rangi, które podlegają całemu projektowi. Dlaczego mentor nie dostanie golda za pomoc? Bo pomoc to jego zadanie. Tak powinno działać mmt, ta wasza organizacja bije na łeb.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

A powiedz mi, w jakim celu potrzebne są Ci te wyjaśnienia? Należysz do MMT? Nie. Więc nie widzę sensu, bym miała się ze swoich poczynań Tobie tłumaczyć.

Dabyl zasłużył na tą nagrodę, nie ze względu na staż w MMT, ale na wykonanie wyśmienicie roboty. Szczerze to mało co interesuje mnie, ile kto jest w MMT, może być rok, a może być nawet jeden dzień,. Liczy się to co zrobił i ile zrobił. Dabyl w ciągu kilku dni wykonał prace przeznaczoną dla 4 lektorów. Co więcej- nikt go o to nie prosił, zrobił to sam z siebie. Takie zaangażowanie musi być dostrzeżone i nagrodzone. Gdyby każdy w MMT był takiego pokroju, to wszystkie recenzje wychodziłyby dużo przed terminem.

Opublikowano

Wtrącę swoje trzy grosze.

Bambos, lubię Ciebie, ale za co szczerze mamy dziękować? Za to, że Makinowi napisałeś, aby przywrócił Ciebie do moda? Nie czarujmy się, ale miejmy pewien dystans do wszystkiego.

Dostał nagrodę, niech się chłopak cieszy, ale widzę jedno ZAZDROŚĆ. Też paru osób ściskało z zazdrości, jak zdążyłem wysłać zdjęcie napisu MPC i "golda" dostałem...

Panowie wrzućcie na luz. Pamiętajcie liczy się to co się dzieje teraz, ale też się bierze pod uwagę to co było kiedyś, ale w mniejszym stopniu. Odnośnie Holly'ego, zmienić się zmienił i na razie nie zanosi się na zmiany. Wiele "hejterów" swoje 2 szanse otrzymały przez kokosza, a nawet nikt w tej sprawie do niego nie pisał. Na koniec dodam, "stop talking shit, when you know nothing".

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Drogi AceBoy'u

Mimo to wiele nie rozumiesz.

Jeśli myślisz że za coś kto robi coś dla forum nie trzeba dziękować to co to jest za forum.

Wytoczyłeś mi to tu że dostałem od makina moda do l2 i pogaduszek.

Tak dostałem , bo byłem poprzednio modem ponad 2 lata. Ale to nie znaczy żebym dostał.

Moderator jest mi potrzebny aby wyłonić nowego nastepcę do tego działu.

Od paru dni jak go dostałem , ciągle słysze że na mnie są skargi. Mimo to nic nie zrobiłem co mogło kogoś urazić.

Ale specjalnie dla ciebie mogę go po prosić żeby mi tą rangę zabrał , bo mogę też pomagać bez plakietki czy kolorku.

Mówisz o zazdrości , ja jej tu nie widzę. Gdyby każdy siedział tak cicho , to wolności słowa by tutaj nie było.

Tacy ludzie jak my nie dążą do tego żeby to forum zniszczyć , O nie nie .

Chcą żeby na forum nie było samowolki i to że ktoś mówi że według niego ta ranga została nie prawidłowo nadana to ma do tego prawo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...