Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tworzenie Nowoczesnych Prywatnych Serwerów Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich bardzo serdecznie. Pytanie moje jest związane z serwerami prywatnymi, które są jak jakby... NOWOCZESNE. Dla was może to jest norma, ale ja zawsze robiłem skromnie serwer na kliencie z 2008 roku. Bez owijania w bawełnę chciałem się spytać, na jakich plikach serwerowych są robione te serwery jak XenoxMt2, Vilis, itp. - Lvl przy nickach, bez bugów ze skillami i dużo więcej. Patrzałem na forum i widziałem niby pliki serwerowe z 2010 roku, ale mówią, że zbugowane itp. Nie wiem czy mam je pobrać. Prosiłbym też o posortowanie dla mnie wszystkiego krok po kroku, jak edytować bazę danych - czy tak samo jak wcześniej, czy inaczej, czy będzie klient od razu spolszczony, czy nie, jak z tworzeniem nowych itemów itp. Przepraszam wszystkich, że proszę was o tak dużo, lecz jeżeli dla kogoś nie będzie problemem mi pomóc, lub będzie miał nawet czas na wyjaśnienie mi tych wszystkich rzeczy z tym związanych będę BARDZOOOO WDZIĘCZNY. Oczywiście nie chodzi o to, byście tutaj pisali tutoriale, ( jeśli wam się chce to możecie pisać :)) mogą być linki do nich, które będą w 100 % działać na tych nowych plikach serwerowych. Mam nadzieję, że dobrze trafiłem z tym tematem. Pozdrawiam gorąco! Czekam na odpowiedzi :).

b_350_20_FF0000_OOOOFF_FFFFFF_OOOOFF.png
Opublikowano

czystych, robionych ręcznie. na pewno nie gotowce,

lecz z gotowcow polecam Qentiniosa.

Edit1:

Ładne te pliki, tylko nie można ich pobrać, potrzebne premium ;( (trzeba zarejestrować się jako basic+ trial premium). Czyli wszyscy robili te pliki sami od początku, od 1 pliku? Masakra. Gotowce też oczywiście wchodzą w grę!

b_350_20_FF0000_OOOOFF_FFFFFF_OOOOFF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...