Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Serialu

Rakocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Właśnie skończyłem oglądanie serialu Supernatural. Bardzo chciałbym obejrzeć jakiś serial ponownie.

Polećcie jakieś seriale o walkach / mocach / duchach / demonach / niebie i piekle itd. :)

Zastanawiałem się nad "walka o tron"

Opublikowano

'Walka o tron' czy raczej 'Gra o tron'? :D

Zaczęłam to oglądać i szczerze powiem, że mnie wciągnęło.

A co do 'Pamiętników' to hmm, wątek miłosny jest głównym wątkiem. Średnio mi się podoba.

Polecam też 'Czystą Krew', o wampirach, ale dużo bardziej akcji, zjawisk itp ^_^ Nie jest taki słodki jak 'Pamiętniki'.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

THE SECRET CIRCLE - naprawdę polecam Ci ten film. Są głównie czarownice, łowcy czarownic i demony w postaci robaków ;D

Phoebe Tonkin *___*

Opis z filmwebu.

Cassie Blake była zwyczajną, szczęśliwą nastolatką - dopóki jej matka Amelia nie zginęła w strasznym pożarze. Osierocona i bardzo osamotniona Cassie przeprowadza się razem z kochającą babcią Jane do małego pięknego miasteczka Chance Harbor, w stanie Waszyngton - miasteczka, które jej mama opuściła lata temu - gdzie mieszkańcy zdają się wiedzieć więcej o Cassie niż ona sama. Kiedy Cassie poznaje swoich kolegów ze szkoły, w tym z natury słodką Dianę i jej przystojnego chłopaka Adama, samotnika Nicka, Fayę i jej pomocniczkę Melissę, zaczynają się dziać dziwne i przerażające rzeczy. Kiedy jej nowi przyjaciele tłumaczą jej, że wszyscy są potomkami potężnych czarownic i czekali na Cassie i by do nich dołączyła i uzupełniła nową generację Tajemniczego Kręgu, Cassie im nie wierzy - dopóki Adam nie pokazuje jej jak odblokować jej wspaniałe magiczne moce. Kiedy Cassie odkrywa wiadomość od jej matki, w starej skórzanej księdze zaklęć ukrytej w sypialni matki z dzieciństwa, zaczyna rozumieć jej prawdziwe i zarazem niebezpieczne przeznaczenie.Czego Cassie i inni jeszcze nie wiedzą, to to, że w grze są jeszcze ciemne moce, moce, które mogą być powiązane z dorosłymi w mieście, włączając ojca Diany i matkę Fayi - i to, że śmierć matki Cassie mogła nie być przypadkiem.

Streszczenie ostatniego odcinka.

CASSIE I DIANA WYZWALAJĄ SWOJĄ CZARNĄ MAGIĘ ,CHARLES I DAWN MAJĄ POMYSŁ NA PRZYWRÓCENIE SWOICH MOCY, FAYE WALCZY O SWOJE ŻYCIE W TYM OSTATNIM ODCINKU SEZONU

Po tym jak Faye (Phoebe Tonkin) jest zaatakowana przez Łowców Czarownic, Jake (Chris Zylka), Melissa (Jessica Parker Kennedy) i Adam (Thomas Dekker) ustalają plan jak ją uratować. Blackwell (gościnnie Joe Lando) mówi Cassie (Britt Robertson) i Dianie (Shelley Hennig) ,że jedynym sposobem by powstrzymać Łowców jest użycie krwi Balcoin'ów (w sensie ich mocy) uwolnionej z Kryształowej Czaszki. Diana jest niechętna, ale Cassie przekonuje ją ,że jest to jedyny sposób by uwolnić przyjaciółkę, ale będzie musiała dopasować się do jej czarnej magii . Tymczasem Dawn (Natasha Henstridge) i Charles (Gale Harold) mają do czynienie z nowym sposobem aby odzyskać moc , ale cena jest bardzo wysoka.

I przedostatniego.

STUDNIÓWKA W CHANCE HARBOR

Nadchodzi Studniówka w Chance Harbor po tym jak Adam (Thomas Dekker) zdemaskował kryształy ukryte w szkole, Blackwell (gościnnie Joe Lando) mówi Cassie (Britt Robertson) ,że może użyć swojej czarnej magii by je znaleźć. Kiedy Cassie słucha tej rady, prowadzi ją ona do niebezpiecznego odkrycia. Tymczasem, Faye (Phoebe Tonkin) zaprasza Jake'a (Chris Zylka) na bal , pomimo, że wystawił ją 2 lata temu. Adam (Thomas Dekker), Diana (Shelley Hennig), Cassie (Britt Robertosn) i Melissa (Jessica Parker Kennedy) szykują się na bal, ale kiedy tracą kryształy , ma je Eben ,kończą go bo to zależy od ich życia lub śmierci. Tymczasem, Dawn (Natasha Henstridge) próbuje powstrzymać Blackwell'a, przed rzuceniem śmiertelnego zaklęcia na Charles'a (Gale Harold).

Jeżeli kręcą cię takie klimaty, to na pewno się odnajdziesz. Serial wręcz zajebisty, tylko nie wolno się zniechęcać po kilku odcinkach, bo tak naprawdę dopiero w połowie pierwszego sezonu (2 w produkcji) akcja się rozkręca. :)

Opublikowano

Gra o Tron zajebisty serial :D

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Opublikowano

trudne sprawy, pamietniki z wakacji, dlaczego ja, surowi rodzice, sad rodzinny xD

Oglądałem wszystkie odcinki ;)

Myślę,że gra o tron będzie najlepszym rozwiązaniem.

Co sądzicie o Spartakusie?

Opublikowano

Teen Wolf

1 sezon był w 2011 roku na wakacjach, natomiast 2 sezon ma być w tym roku bodajże w czerwcu.

"Scott McCall jest zwykłym uczniem, który niczym się nie wyróżnia. Ma lekko zwariowanego przyjaciela Stilesa i wydaje się, że więcej mu tak naprawdę nie potrzeba. Pewnego dnia, Scott za sprawą ataku w lesie zmienia się - staje się popularny, wysportowany.... nikt jednak nie wie, że za tym wszystkim kryje się mroczna tajemnica. "

Bardzo polecam ten serial , był on na odcinki. Już się nie mogę doczekać drugiego sezonu. Będzie się działo ;]

Opublikowano

Powiem szczerze, że gra o tron też mnie swego czasu kusiła, ale z braku czasu odpuściłem ją sobie. Opisze mi ktoś tak z głowy streszczenie pierwszego sezonu tak z grubsza? ;>

Chcę znaleźć coś fajnego, bo w końcu nie wiadomo czy będzie kontynuacja TSC...

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...