Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie cz.2

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi mańku ale chyba ranga MMT sama w sobie mówi aby user miał "zapieprzać" i robić co do niego należy więc nie rozumiem skąd te goldy...Czy się mylę?

Opublikowano

Tak czy tak nic nie zdziałasz :) Chociaż zgadzam się z tobą w 100%, to "zwykli" userzy nie mają dużo do gadania :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Tak czy tak nic nie zdziałasz :) Chociaż zgadzam się z tobą w 100%, no ale "zwykli" userzy nie mają dużo do gadania :)

No sorry, póki nie mam bana będę się coś starał zdziałać, bo to co tutaj widze to przekracza wszelkie normy zdrowego rozsądku

Opublikowano

Jeżeli ktoś chce się podjąć pracy w MMT - to wie na co się pisze. To nie jest łatwy kawałek chleba. Praca często jest złożona, pracochłonna. MMT przeszło ostatnio falę zmian, mniej lub bardziej widocznych i nowi MML postanowili w taki sposób wynagrodzić najbardziej zaangażowanych na obecną chwilę użytkowników. Czego tutaj nie możesz pojąć ? Uważasz, że jest to nie fair ? Fakt, jeżeli byłeś w MMT i wcześniej nie dostałeś golda to faktycznie możesz czuć się poszkodowany, jednak wcześniej nie były prowadzone takie działania, i nikt nie otrzymał golda, aż do tego momentu. Dzisiaj 2 userzy zostali wyróżnieni i golda otrzymali, za najbardziej widoczne zaangażowanie w projekt w okresie "po zmianach". Pojawiła się taka, a nie inna polityka w projekcie, i należy ją zaakceptować, ponieważ osoby odpowiedzialne za rozwój tego projektu tak postanowiły.

Pozdr, Seldek

Opublikowano

postanowili w taki sposób wynagrodzić najbardziej zaangażowanych na obecną chwilę użytkowników

Sorry za odpowiedź w zamkniętym, ale chciałem to wytłumaczyć.

Seldek użył dobrego słowa "Zaangażowanie", dostali nagrody za ponadprzeciętne umiejętności i chęć rozwijania projektu, żeby ocenić to czy osoba zasługuje na nagrodę czy też nie, nie potrzeba półrovznego stażu...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

No to i ja wtrącę swoje kolejne 5 groszy. Powiedzcie, na jakiej zasadzie to działa? Skoro zasłużył, to co tam, dajcie mu MML. Ideą powstania Golda było całkiem coś innego. Kolejnym przykładem jest data rejestracji, bytu na forum. Może i Holly jest tutaj od 2k6 czy siedem, ale nie skreślajcie również kogoś z 2k10/11. Teraz przykład Endymiona, dlaczego on nie dostał żadnego wynagrodzenia? Czemu on nie ma blue membera? Czemu on nie ma MML? No jasne, bo nie siedzi na TS'ie. Wkład, tylko na tym się opieracie, bo my, nie jesteśmy w MMT i nie wiemy co się tam wyprawia. Trzy lektory, a kilkanaście recenzji, gameplayów to jest kosmiczna różnica. Chyba, że nagradzacie osoby, która zapraszają innych na daną posadę. Również dobrze, mogę wykazać się w MCT, robiąc coś, co zlecił kokosz, i moją nagrodą będzie awans na lidera. To jest śmieszne. Każdy ma swoje racje, ja przy swojej pozostanę, choćbym miał znów wylądować z membersem. Tak jak wspomniałem już Vanosh'owi, cenię sobie szczerość.

Powodzenia w dalszym rozdawaniu goldów.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...