Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected]LaskoS v1.1 [NoMenu] - ALL SLOT STAMINA and FAST ALL

LaskoS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319394218-U173186.png

[undetected] LaskoS v1.1 ALL SLOT STAMINA and FAST ALL

1319394209-U173186.png

LaskoS v1.1 - ALL SLOT STAMINA and FAST ALL

Mój drugi hax jakiego udało mi się zrobić

Stamina troche szwankuje poniewaz nie zuzywa sie tylko gdy robimy przewrot gdy biegamy zuzywa sie

1319394236-U173186.png

16kyzxj.jpg

1319394245-U173186.png

Windows 7

1319394199-U173186.png

https://www.virustotal.com/file/df8dcbf7a761575cbde13844ef86e2becb7cba9c2a5698f427c6995f66f029f1/analysis/1336925047/

1319394189-U173186.png

http://speedy.sh/dgMz9/Laskos-v1.1.rar

Opublikowano

Coś szybko Ci to idzie ale pewnie kody copy&paste ale każdy tak robił na początku :P

Stamina właśnie zawsze szwankuje w tym kodzie hehehe. I później się nie przywraca.

Działa cheat Win7 32 bit. Masz like za robotę. Pozdro.

Opublikowano

no copy&paste nie umiem robic wlasnych jezeli nie mozna kopiowac to nie bede udostepnial

@down znaczy ja mam szkole na glowie moze nie tak zaawansowany poziom ale trzeba sie uczyc :/

Opublikowano

@up można kopiować xD po to one tam są ale wiesz lepiej żeby się samemu uczyć pisać chociaż troszkę. Zawsze lepiej przynajmniej się wie ze coś umie się zrobić samemu.

//Odezwał się ten co nie C&P ;D || hackerX

No teraz sie tym juz nie zajmuje ale kiedyś pisałem sam :) Nie wszystkie ale pisałem :P

Opublikowano

@@up sciagnij tez Visual C++ 2010 Express jezeli masz windows 7 lub vista uruchamiaj jako admin mozliwe tez ze to przez injector sprawdz czy dziala na innym

@down przykro mi nic nie poradze

Opublikowano

Prubowałem innych injectorów i nawet tego od gođcia z forum itam pisało po polsku że nie uruchomłem jako admin ale uruchomiłem jako admin!

#

Następnym razem nie pisz posta pod postem tylko edytuj pierwszy | Grasu

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Opublikowano

Też tak miałem, ale po jakimś tak czasie dowiedziałem sie że to przez antywira . Wiec spróbuj go wyłączyć .. i Od nowa sciągnij !

Jeśli pomogłem daj LIKE :DDD

Opublikowano

Nowa wersja, po 3h. Chyba rekord w dziale :D Ale gz, że kumasz o co chodzi w tej bajce. Sprawdzałem go i oczywiście działa, nie ma żadnych problemów. Przejdź na D3D!!! :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...