Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie.

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z jakiej racji holly aka Dabyl dostał gold membera, za "niby" wkład w mmt? a skoro jest w nim od 08 maj 2012 - 20:05 maja?

Więc czemu nie ma golda np. Upss skoro jest od 14 kwiecień 2012 - 22:00 ? (jeśli chodzi o staż) A z tego co się roientuję to nagrał 1 lektora jak dotychczas więc troszkę przesada że za 1 lektora dostał golda. Ja nagrałem kilka GP i nic :P W takim razie powienienem mieć kilka goldów jeśli to na takiej zasadzie działa.

Dziwne to troszkę dla mnie...Ranga MMT sama za siebie mowi a po co jeszcze gold do tego? Jakieś wyjaśnienia ze strony Wrednej i MML?

Opublikowano

Też mnie to strasznie zdziwiło, jak przejrzałem mmt dostał prawdopodobnie za lektora Last Chaos, ale to nie powód do Gold'a.

Za takie coś można co najwyżej podziękować albo dać jakiś talon, ale żeby od razu golda ? Trochę przesada.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Weteran
Opublikowano

100% racji za nagranie lektora gold to chyba jakieś żarty niektórzy pracują cały czas i dalej nie dostali golda co najwyżej mógł by dostać talon

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Popieram. Wiele osób wciąż nie może zdobyć golda, a ktoś ma go dostać z a pracę w Mmt? Trochę dziwna idea, no ale cóż.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

To w takim razie, ktoś kto jest w Mentorach, za pomoc powinien dostać jeszcze Golda. Po to jest nagroda i ranga MMT by dla niej robić, nie dla golda.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Endymion zrobil tyle, ze powinien dostac vipa za zaslugi w mmt, na pewno wiecej niz Dabyl.

No holly nie dawno się zarejestrował i nagrał 1 lektora i gold za ogromne zasługi dla MMT. Jajca nic więcej

Opublikowano

Mostro na prawdę mało wiesz, nie nagrałem jednego lektora, masz błędne informacje.

Opublikowano

Endymion zrobil tyle, ze powinien dostac vipa za zaslugi w mmt, na pewno wiecej niz Dabyl. Sorki MML, ale to juz przesada.

To Wredna ma MML? :O

W komentarzu pisze, że to od niej.

@up

no jasne, po drodze było 50 kont, bezsensu, i tak nie zrobiłeś namiastki tego, co ednymion.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Mostro na prawdę mało wiesz, nie nagrałem jednego lektora, masz błędne informacje.

Ale chyba ranga MMT mówi za siebie, więc chyba za pracę w mmt nie należą się goldy bo sama ranga mmt w sobie jest nagrodą. Czyż nie prawdę mówię?

Opublikowano

Pozwólcie, że userzy nie należący do MMT nie będą wchodzić w jego kompetencje. W sprawy MMT nie mieszam się nawet ja.

MMT wie za co nagradza, a za co nie. Zasłużył się odpowiednio - został nagrodzony.

Temat zamknięty.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...