Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki telefon z androidem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche mało jak za taki tel ale w tych cenach używana xperia x8 albo switf.

Też miałem ten dylemat ale polecam ci swift dlaczego ? Xperia przycina :P

Daj + jak pomogłem :D nic ci nie zaszkodzi.

Opublikowano

A będzie można na nim swobodnie przeglądać internet?

gt540 może być mniej komfortowy bo ma ekran oporowy, ale za to LG Swift Me jest prawie identyczny jak GT540, lecz ma ekran pojemnościowy co zwiększa komfort użytkowania.

Opublikowano

Xperia x8 bedzie dobrym wyborem jak potrzebujesz multitoucha. Jak nie bedziesz z niego korzystal to GT540 bedzie dobrym wyborem (jak wrzucisz mu zmodyfikowany soft to smiga az milo)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Polecam Ci Samsung Galaxy Gio GT-S5660. Sam mam ten telefon i bardzo mi dobrze działają gry, jest dobry aparat 3.2 Mpix z AutoFocus, jest GPS, WiFi, itd. Za 250 zł nie kupisz dobrego telefonu. Możesz kupić, ale używany i w bardzo złym stanie. Ja za Samsung'a zapłaciłem 425 zł. To i tak tanio, jest nowy.

Opublikowano

Xperia x8 bedzie dobrym wyborem jak potrzebujesz multitoucha. Jak nie bedziesz z niego korzystal to GT540 bedzie dobrym wyborem (jak wrzucisz mu zmodyfikowany soft to smiga az milo)

Od kiedy x8 ma multi-touch ? :O

2r76phk.jpg

Pomogłem ----> Lubię to !

Opublikowano

Powiem tak Lg gt540 którego sam miałem nie jest najgorszy i do tej ceny kupisz nowego ;/

albo jak chcesz kup sobie chińskie gówno na Andku :P

Lub poczekaj i kup coś lepszego np Sony Ericson Xperia Neo V

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Uczeń
Opublikowano

Telefon za taki szmal nie będzie za dobry :unsure: . Ale oporowy dotyk też ma swoje zalety, fajnie jest nie płacić 50 zł za rysik . :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...