Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lineage 2 Phx

wiking012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazłem na internecie filmik

Chciałbym sie dowiedziec jak sie obsługuje tym programem, jak zmieniac sobie statystyki (np. 1800a.spd i 5 milionów p.atk) miejąc na przykład Composite Bowa +0 (na filmiku Valhala +0 ) jak by mógł mi ktos pomoc to prosze pisac tu bądz w temacie nr Gadu 7169678.

Phx'a mam takiego jak na filmiku oraz mam też na interlude 3.1.6 i nie wiem czemu, ale niegdy nie wyszukuje mi pakietów, i nie moge nic zrobic za pomocą tego programu.

probowałem na serwerach: l2smile,l2horizon,l2mafia i nigdzie to niedziała proszę o pomoc :)

nie wiem czy, bo nie jestem expertem ale moze to byc spowodowane przez to że mam Windows Vista

Z góry Dziękuje :)

Opublikowano

Nie doczytałem.

Nie wiem dlaczego to Ci niedziała, aczkolwiek możesz pocieszyć się tym, że i tak prawie na żadnym serwie phx nie działa;]

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Znalazlem serwer Graci 2 i dziala, mam pakiety, tylko nei wiem jak moge se pozmieniac staty, bo tylko na tym mi zalezy : ) (Serwera niestety nie podam ;])

chodzi o to, jak moge sobie zrobic 2kk p.atk na przyklad i jak zrobic takzwany "overbuff" czyli np. 2 CoV'y badz PoFy : )

Opublikowano

Na każdym serwerze będzie Ci sniffer odbierał pakiety ;]

Tyle, że na mało którym dasz radę te pakiety tak wysłać do serwera, by to zaakceptował :)

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...