Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Cheat Engine w NFS World. Jazda na dwa złota.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo!

Jeżeli dropicie ze znajomymi części a jak wiadomo za często nie lecą i w dodatku czekacie raz wy wygrywacie raz oni to mam dla was mały sposób który to wam ułatwi.

Jak ustawić aby dropić we dwóch i kto kiedy wjeżdza:

Jeżeli jeździmy na dwie osoby to jedna musi mieć włączone CE i najlepiej ustawione 1.03 i wjeżdza pierwsza na mete a odrazu w małym odstępnie wjeżdza nasz znajomy.

Jeżeli jeździmy na trzy osoby ustawiamy tak:

Dwie osoby mają włączone CE osoba która pierwsza wjeżdza na metę ustawia 1.03.... druga osoba wieżdzająca na mete jedzie bez CE.... trzeci gracz ma ustawione na 0.98.( Gracze mogą zniknąć lub się zatrzymać w połowie drogi ale tak naprawde jadą, najlepiej rozmawiac i mówic kto kiedy ma wjechać)

Więcej osób:

Na więcej osób działa to tak samo jak powyżej czyli ustawiamy rózne wartości. Jak będzie wyglądać na 7 osób:

Wjeżdza pierwszy: CE na 1.06

drugi: CE na 1.04

trzeci: CE na 1.02

czwarty: bez włączonego CE

piąty: CE na 0.98

szósty: CE na 0.96

siódmy: CE na 0.94

Przepraszam za błędy w liczbach, nie wiem czy dobrze napisałem :D

Zakaz kopiowania bez zgody autora)

Opublikowano

Jest on do jazdy na dwa złota, zmienia czas gry oraz prędkość dlatego miesza to system i wszyscy dostają złotą kartę.

Opublikowano

+ za tut, ale co to znaczy "CE ustawione 1.03", napisz że chodzi o SH (Speed Hack) bo CE to cały kombajn i SH to jego mała cząstka :)

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Jest on do jazdy na dwa złota, zmienia czas gry oraz prędkość dlatego miesza to system i wszyscy dostają złotą kartę.

Czyli nie starczy że ja będę miał włączone CE?

Muszę grać z kimś kto też to ma żeby zdobyć złotą kartę? :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Czyli nie starczy że ja będę miał włączone CE?

Aby jeździć w dwie osoby to jedna musi mieć odpalone program na Speed 1.03 a druga jedzie bez programów. Na mecie wjeżdza pierwszy ten kto ma program i odrazu w małym odstępie wjeżdza druga...

Opublikowano

Czyli mogę jeździć normalnie z ludźmi których nie znam, ale muszę mieć odpalonego CE ze speedem i być pierwszym na mecie tak?

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Tak ale musisz ich uprzedzić o tym bo trick może nie wyjść. Pisz na czacie że szukasz kogoś na dropa...

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...