Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Leblanc vs Annie

LoveOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Annie vs. LeBlanc

Zależy mi na: Szybkich killach tzn dobre szybkie dmg

Dodatkowe informacje: Chciałbym dodatkowo poznać opinie na temat postaci leblanc bo nic o niej nie wiem a AP ma spore.

1337

Opublikowano

Dobre dmg i szybkie kille to LB.

Wystarczy combo i już.

Łańcuchy są przydatne do ucieczki + łapania przeciwników, potem użyjesz na nich q + ulti i po sprawie.

W tf'ach sprawdza się nieźle, można nią bardzo łatwo uciec.

Opublikowano

Jak szybkie kill'e to bierz LeBlanc, na combo ma każdego AD/AP Carry po 6 lvl. Nią gry nie wycarrujesz, ale możesz coś działać, przykre jest to że jeśli Cię tylko zobaczą cały team focusuje ciebie.

+ i -

Plusy:

- zdecydowanie jeden z najlepszych nukerów/assassinów w grze

- W skill (znakomity do harrasu, pościgu oraz ucieczki z "nieciekawych" sytuacji)

- dobre CC (silence i slow)

Minusy:

- jak każdy mag, papier

- zależna bardzo od many

- słaba farma mobów lub słaby harrassment (trzeba wybrać to lub to inaczej zabraknie many)

- długie CD na skillach powoduje, że jest to typ postaci "odpal i zapomnij" (jak nie zabijesz przeciwnika jednym kombem to jesteś free fragiem przez 11 sekund)

wobqx.jpg
Opublikowano

Dobre dmg i szybkie kille to LB.

Wystarczy combo i już.

Łańcuchy są przydatne do ucieczki + łapania przeciwników, potem użyjesz na nich q + ulti i po sprawie.

W tf'ach sprawdza się nieźle, można nią bardzo łatwo uciec.

W tfach się sprawdza nieźle? Ja pierdole. Wywali combo i już nic nie zrobi...

Annie w tf'ach jest dużo lepsza, do tego Q do farmy, stun.

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

W tfach się sprawdza nieźle? Ja pierdole. Wywali combo i już nic nie zrobi...

Annie w tf'ach jest dużo lepsza, do tego Q do farmy, stun.

Ja ogarniam Lb i zawsze w tf'ach dobrze sobie radzi -__-.

Nie mam żadnych problemów z cd itd więc nie gadaj głupot, no chyba, że jej nie ogarniasz to co innego.

Opublikowano

Ja ogarniam Lb i zawsze w tf'ach dobrze sobie radzi -__-.

Nie mam żadnych problemów z cd itd więc nie gadaj głupot, no chyba, że jej nie ogarniasz to co innego.

Tylko, że zawsze idzie focus na AD carry> ap carry. Pokażesz się i wszystko leci w ciebie, i nie pierdol głupot, że robisz pente w tf'ach i Cię nikt nie focusuje.

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

Tylko, że zawsze idzie focus na AD carry> ap carry. Pokażesz się i wszystko leci w ciebie, i nie pierdol głupot, że robisz pente w tf'ach i Cię nikt nie focusuje.

A czy ja tutaj mówię o pentach ? oO

Jak jesteś AP/AD carry to stoisz pod wieżą, czekasz na Tfa, nie zbliżasz się maksymalnie tylko tak żeby nikt nie miał szansy cię focusować.

Dobra koniec offtopu, bo to bezsens.

Opublikowano

^

LB w tfach jest useless - one target combo. Taka annie wali Ci misiaka ze stunem na srodek tfa i po sprawie + bardzo ladny dmg z reszty skilli.

46891132602722595964.jpg
Opublikowano

^

LB w tfach jest useless - one target combo. Taka annie wali Ci misiaka ze stunem na srodek tfa i po sprawie + bardzo ladny dmg z reszty skilli.

Do tego misiu po aktywacji zadaje dmg jak sunfire cape. + do tego co 2 sekundy Q .

Opublikowano

le blanc jest lepsza jednak jej uzytecznosc w tfie to wskoczyc w ad/ap carry zabic na szota i uciec

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Polecam ci annie.

Być może jest to nie doceniany ap carry, lecz ma potencjał.

Posiada stuna, niezłego bursta, dobre combo, łatwo się nią farmi.

Opublikowano

Jak Farex, także polecam Ci Anke, ponieważ jest o wiele tańsza od LeBlanc (2700 IP) i jest bardziej użyteczna dla teamu z powodu global stuna, 2 skilli obszarowych oraz darmowego farmienia z Q (jak zabijesz miniona mana ci się zwraca)

Nie bądź lamus daj mi +'sa :)

animals.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...