Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Elitemt2 komnata smoka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na elitemt2 jeśli chce się ubić smoka trzeba kupić 5 krętych.

Średnio sprzedają 10krętych w jednym czasie ceny wachają się od 50kk do 140kk.

ubicie smoka zajmuje od 3min do 20min a dojście przynajmniej 4min.

Powiedzcie mi jak to możliwe że w czacie co 3minuty wyskakuje że ktoś ubił smoka i powtarza się to praktycznie przez cały dzień. Trzeba otworzyć jakieś 30szkat żeby dropnąć ulepszacz a kolesie łażą w cesarskich na ulepszenie których trzeba łącznie jakieś 70 może 100 ulepszaczy z czego każdy warty minimum 4kkk.

Jedna babka chwaliła mi się że zna sposób żeby bić smoka bez krętych ale nie chciała go zdradzić.

Próbowałem się dostać na modzie ale przecież na modzie nie widać ducha sury i nie da się tam wejść.

Jak oni to do cholery robią że potrafią w ciągu dnia ubić smoka z 200 razy co 3 min. Przecież na to trzeba by było z 1000 krętych a tyle się nie da kupić.

daje like za pomoc

Opublikowano

Ulepszacze na dzień dzisiejszy są dla noobów, ludzie idą tam je dropnąć aby je... Sprzedać i mieć kasę na ulepszenie itemów w DT :D

giphy.gif

Opublikowano

wiem że je selają ale dzisiaj LubiSztabki z jakąś typiarą stając przed wejściem dedali mnie cały czas i kazali mi lognąć bo nie chcieli przy mnie wejść na smoka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...