Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Serwer prywatny bez milionów dodatków - coś podobnego do pl'a

Pijoczek

Zagrasz?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagra? by? na serwerze prywatnym takim jak pl?

• Tak
    • Raczej tak ale ze zwi?kszon? ilo?ci? questów
      0
    • Tak ale z kilkoma nowo?ciami
    • Nie
    • Nie wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Dzisiaj zrobiłem prezentacje dotyczącą serwera ale ostatecznie serwer nie powstanie ponieważ "pwszechwiedzący gracze z tego forum" zaczeli sapać itp.

Być może bedzie nowy projekt zrobienia serwa takiego jak pl z ratami exp 250% drop około 100% a yangi jakies 50%.

Co do nowości dodane by były katakumby z eq to było by po 1 nowej sztuce naszyjnika/kolczyków/butów i branzoleta. Co do broni to po 1 sztuce tak jak na polskim metinie czyli bojowy +9 -> syrek +0 itp.

Prosił bym was o wypowiedź na temat takiego serwera itp.

JEŚLI NIE MASZ NIC CIEKAWEGO DO NAPISANIA TO NIE PISZ NIC BO TYLKO I WYŁĄCZNIE ZAŚMIECASZ FORUM!

asd

Opublikowano

Podoba mi sie taki pomysł a nawet zmniejszył bym raty exp i drop do 100% a yang niech zostaną

Napewno bym zagrał takie servy to żadkość a dużo ludzi włąśnei takie lubie ;)

Jeżeli chciałbyś pomocy w tworzeniu serva pisz PW ;)

Opublikowano

Po pierwsze. Dyskutujemy o serwerach , które miały już miejsce wystartować. po 2. Takich serwerów od niedawna jest teraz mnóstwo , więc musisz mieć naprawde dobry projekt bo inaczej zjedzą Cię serwery górujące czyli Min: Balmora , Tiveria itp .

@edit: Zaśmiecam forum głupim postem? Twój temat jest wbrew regulaminowi , natomiast mój post nie . Zastanów się co piszesz ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...