Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem po ukonczeniu rozgrywki

Samciuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma taki problem w lolu gdy jak sie konczy rozgrywka, to jest ten moment kiedy pisze "Victory/Defeat" i po wcisnieciu "Continue" gra sie wylacza i musze ja znow wlaczyc. Jest to nie co uciazliwe bo nie moge zobaczyc z kim gralem itp. wszystko bylo ok i tak nagle sie cos zepsulo:(

wie ktos jak to naprawic? Przeinstalacja,modyfikacja,naprawa nic nie daly

Opublikowano

Też tak miałem ale po jakimś czasie samo mi mineło , bądź co bądź zmień region spatchuj np na angielski a jeżeli masz angielski to na polski i powinny się pliki ściągnąć. Tak że jest opcja "analizy plików" Klikamy w pierwszym okienku przed naciśnięciem play/start na górze taką śrubkę(opcje) i tam mamy repair/naprawa plików gry

Opublikowano

Czy przypadkiem nie masz znaczka riot'a na pasku zadań ?

Jeżeli tak to wystarczy, że na niego klikniesz i gotowe, ja tak robię jaki mi się nie otwiera.

Jeżeli to nie jest to, no to re-install powinien w zupełności wystarczyć.

Opublikowano

Czy przypadkiem nie masz znaczka riot'a na pasku zadań ?

Jeżeli tak to wystarczy, że na niego klikniesz i gotowe, ja tak robię jaki mi się nie otwiera.

Jeżeli to nie jest to, no to re-install powinien w zupełności wystarczyć.

Nie, nie ma znaczku riot'u a re-instalacje probowalem i brak efektow, ale teraz probuje ta opcje Repair w kliencie Lola

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

REFRESH :>

Pare dni temu byl patch, update sie zrobilo i dalej ten sam problem jest wylacza sie lol pod koniec... Opcje Napraw zrobilem kilka razy - brak efektow

Opublikowano

lolclient.exe - ten proces jest odpowiedzialny za to, zeby wyświetliły ci sie statystyki po grze

można to wyłączyć, żeby odciążyć trochę kopmuter a tobie samo sie wyłącza (z tego co zrozumiałem z opisu)

sprawdź czy po rozgrywce ten proces jest włączony

Hejo

Opublikowano

lolclient.exe - ten proces jest odpowiedzialny za to, zeby wyświetliły ci sie statystyki po grze

można to wyłączyć, żeby odciążyć trochę kopmuter a tobie samo sie wyłącza (z tego co zrozumiałem z opisu)

sprawdź czy po rozgrywce ten proces jest włączony

Tak, jesli chodzi o to zawsze jak zaczyna sie gra sa 2 clienty lola, ta do grania i ta do eventualnego reconnect ale gra sie zaczyna i wywala tego clienta "reconnect" i znaczek riota z paska

Opublikowano

Programy:

Microsoft Visual C++

Net Fromework 4.0

Adobe Air

Adobe Flash

Spróbuj zainstalować kolejno, pomiń zainstalowane. I reinstall LoL'a może pomóc, a także wyczyszczenie dysku w C i D ze starych, nie potrzebnych plików.

98763533515051689628.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...