Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak on to zrobil?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedzialem gdzie to wstawic ale jak kolo mogl zrobic takiego fms'a ztakimi sr????!!!!!???? Powie ktos sposob???Niektorzy mowili ze w navi ale nie wiem o co chodzi!!!

http://zapodaj.net/dcb16e45363a8.jpg.html

76561198093573641.png

Opublikowano

Jest pare możliwości:

1. Navicat- Ma dostęp do Navi (bazy danych serwera) lub kupił od któregoś kolesia z teamu.

2.Serwer- Być może na tym serwerze są możliwe takie bony :)

3. Obróbka- Obrobił w paincie. Chyba, że Ty robiłeś te zdjęcie.

skpUo.png

Opublikowano

Tylko i wyłącznie Navi.

Chyba, że tak ładnie obrobił w paincie / photoshopie :)

Jeżeli było to pokazane w grze , nic nie poradzi paint , navi - program , który masz w bazie danych . : )

Opublikowano

Do navi to możesz sobie wejść ale bez passów do bazy nic nie zrobisz :)

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Miałem podobną sytuację, koleś z 4 lvl'em podbija do mnie i na priv chacie pokazuje mi tą broń od 1 lvl'a z bonem na trucizne 1000%.

Dziwne jest to, że nie pokazał mi tego na handlu tylko w taki sam sposób jak tutaj na screenie (tj.Lewy Myszki na nazwę)

Sytuacja miała miejsce na EliteMT2.

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

Wątpię w to mówiąc szczerze...moim zdaniem to jakiś kolejny błąd bo koleś nie chciał mi pokazać w handlu tej broni.

3o85xxwdD4S7KnoXGU.gif

Opublikowano

Nie ma możliwości, abyś zrobił takiego FMS będąc zwykłym graczem. Dwie możliwości : Paint, lub Navicat.

Only MoltenMT2 !

Nick: McKenzie

Profesja: Wojownik Body

Level: Będzie wysoki :D

Królestwo: Chunjo

Gildia: ChunjoSquad

Opublikowano

Po 1 jak wrzuczasz to do internetu na forum to usuń nicki graczy bo może ktoś cię podać o prawda

po 2 jak ktoś uwrze się na ciebie to możesz zapłacić kare o prawa autorskie więc zamaż w paincie te nicki i będzie happy radze ci to zrobić

Opublikowano

Po 1 jak wrzuczasz to do internetu na forum to usuń nicki graczy bo może ktoś cię podać o prawda

po 2 jak ktoś uwrze się na ciebie to możesz zapłacić kare o prawa autorskie więc zamaż w paincie te nicki i będzie happy radze ci to zrobić

Co Ty gadasz.Jakie prawa autorskie xD

Przedmiot zrobiony przez osobę która ma dostęp do bazy lub SS Fake

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...