Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT-ViDeO]Daj łódkę, popłynę dalej...

vance14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Nie wiem, czy ten tutorial już się znalazł ( wyszukiwarka nic nie znalazła ), ale i tak umieszczę tutaj tutorial. Chodzi w nim o tym, że gdy klikniemy na pierwszy przycisk, to pojawi się łódka ( spadnie ). Potem się do niej wsiada, klika drugi przycisk i to Nas popycha i możemy płynąć... Tak jak mówiłem być może coś podobnego jest już na forum, ale nie znalazłem. Przechodzimy zatem do filmiku, który pokaże Wam ten mechanizm oraz jak go zrobić. Oczywiście możecie wymyślić jakieś dodatki i podzielić się tutaj ;] Dobra łapcie filmik:

Ten mechanizm można wykorzystać np. jako park wodny, do laguny :D, do jeziora, do morza itd.

DAJ LIKE JAK TO LUBISZ!!!

Opublikowano

Fajne, choć widziałem już to wczoraj na jednym z poradników. Uważam, ze jest to naprawdę fajny sposób, jak już powiedziałeś, na parki rozrywki wodnej, na port. Masz Like

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

To jest praktycznie podanik łódek (wczorajszy tut <_<), połączony z pistonem, który wyrzuca nam łódkę z tego stopnia... Poradnik ogólnie bez sensu, bo jest logicznie prosty do zbudowania :P

Opublikowano

Może niektórym się spodoba ;]

@2 UP: Miałem na myśli wykorzystanie np. do parku wodnego itd.

Opublikowano

Był taki poradnik, ten lekko edytowany, nie ma lubię to ;)

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Przecież to jest to:

http://www.mpcforum.pl/topic/624196-tut-podajnik-lodek/

Tylko, że dodałeś pistony... i nie kłam, że nie widziałeś tego tuta bo jako pierwszy napisałeś pod nim posta...

Nie ma lubię to ;q

surprise motherfucker

Opublikowano

Poradnik bez sensu, myśle że każdy co w minecrafta gra przynajmniej miesiąc, bez problemu coś takiego zrobi bez poradnika.

Nawet miesiąc to dużo, tydzień by starczył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...