Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagranie COD mw3 na płyty DWD

Sh0ck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Postanowiłem się zabezpieczyć na przyszłośc i chciał bym skopiować/nagrać COD MW3 na płyty DWD. Nie interesuje mnie ze format można zrobić na jednej partycji, bo może nadejść taki nieszczęśliwy dzień i będę musiał sformatować cały dysk twardy, a mój internet tak szybko nie pobierze gry :) Patrzyłem kilka programów jak można podzielić plik, ale głownie tam chodziło o rozszerzenie pliku tzn np ISO a nie FOLDER. COD MW2 nagrałem sobie poprzez podzielenie ręcznie calej gry po 4.5gb i nagranie na płyty, jednakże jest to pracochłonne i gdy będę miał np nowy dysk będzie sporo zabawy aby pozbierać to do "kupy". Chodzi mi raczej o program co po prostu podzieli mi 12 gb na 3x po 4gb pliki które będą spójne najlepiej żeby wyskoczył komunikat " Włóż płytę nr2" etc.

Troche nietypowy temat, jednakże tyczy sie gry ;)

Dziękuję za jakąkolwiek formę pomocy!

Opublikowano

Nie musisz nic pobierać , w steam jest opcja zrobienia kopi zapasowej gry , i pofragmentowania ją na rozmiar cd albo dvd

Opublikowano

Na głownej stronie Steam bierzesz prawym klikasz na MW3 i masz tam kopia zapasowa. Później masz wybór/ Cd , DVD Lub własna.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...