Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zoom hack na teraz

VZay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/620511-hack-mini-multihack-lol/ tu masz hacka, zakładasz konto(na inne dane niz w lol-u) wybierasz z listry gier strategicznych lol-a, nastepnie klikasz launch, i potem wybierasz zoomhack. revelator i circle tips w tym sa kompletnie nie przydatne.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Jeżeli ktoś zauważy, że jedziesz na tym hacku i zraportuje cie to mogą się przyczepić i walnąć bana

@down

lolz co ja gadam, chodziło mi o to, że jak ktoś wie o twoim hacku itd. to wtedy może rapota sypnąć i lipa.

Opublikowano

Bo rzuci Ci globalne ulti bez oddalania yaaay, nie dostaniesz bana za zoom hacka, ale za jakieś inne pomoce pewnie tak.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie ja tylko chce zoom hacka. Często gram na laptopie i mam mała rozdzielczość. Nawet olafem topora rzucic nie moge na cala odleglość. Potrzebowałem tego

Opublikowano

Nie bedzie bana za to, bo riot pozwolił na używanie zoomhacka.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...