Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1308765501-U105386.png
 GM Visual Tool 

screentp.png

gmvt.png

gmvt2.png

1308765429-U105386.png
 Tak 

1308765413-U105386.png
 Tak 

1308765487-U105386.png
 http://speedy.sh/CsjCb/download/GM-Visual-Tool.exe 

1308765590-U105386.png

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/c7661b0c6599339757413d9316beb343300df4be 

1308765441-U105386.png
Narzędzie do wizualnego efektu GMa.

Wypakować do głównego folderu z grą.

Aby nick postaci został prawidłowo zmieniony należy zdjąć / założyć coś z ekqipunku.

Działa na większości klientów (priv i global) 

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale i tak fajnie. Mam pytanie :P. Jest taki tool który ma wszystkie komendy wbuodwane? (GM'a)

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Czyli efekt będę widział tylko ja? Raczej się nie da tak dla wszystkich ;)

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Bardzo fajny cheat! Dobra robota. Bardzo mi się podoba. Masz Like.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Gość koxxxik12
Opublikowano

Rozumiem ,że efekt widzę tylko ja. A czy gdy wpiszę komendę np. na fms'a to on mi się wizualnie pojawi???

Opublikowano

Efekty widziany tylko po stronie klienta (widzimy tylko my). Mozna tak zbajerowac kolege czy wyciagnac itemy od jakiegos dzieciaka podsylajac mu screen ze jest sie GM :D

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

A jest możliwość bana ?

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

ZAHON, nie do końca bo to, że jesteś gm'em widzisz tylko ty.

Nie można na tym używać żadnych komend.

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Fajne, nabrałem kolegę xP

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Jest to na podstawie cheat enigne... Efekt wizualny, który widzimy tylko my :) Takie małe, a jednak cieszy :P Aczkolwiek ciekawi mnie czy po zmianie nazwy znaczka z locale_pl oraz reszcie konfiguracji dodatkowej innych plików efekt nadal by działał :D Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nice tool... :) Widzę że nieźle ogarniasz pythona... ^^ :P Masz Lajka :)

Dodaj jeszcze skrót klawiszowy do ukrycia/pokazania okienka :)

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Świetna sprawa naprawdę , jak pisał up świetna sprawa byłaby gdyby można było ukryć te okienko , oraz mam pytanie czy jest możliwość zrobienia przez ciebie coś takiego oczywiscie wizualnego po naszej stronie , że rozmawiam z kimś na pw , on widzi mój nick , ale u mnie jest wizualny przezmnie zmieniony ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...