Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM/PYTANIE] Działki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Nie wiem jak dać dzialkę 2 osobą, bo przepisałem teren na 1 osobę i na tym terenie znajdują sie działki. Chciałem dać kumplowi dzialkę akurat na tym terenie i on nie może budować a jak sprawdzam teren to pisze że teren przepisany na: Cruzzer,Kapi(mój kumpel) i nie wiem jak zrobić żeby on mógł budować bo tylko cruzzer może budowac a kapi nie. Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Nie ten dział. @UP ten dział dotyczy tutoriali a nie zapytań. Proszę przenieść temat do Minecraft. Co to tematu daj koledze OP komendą czyli /op nick_kolegi . Jak nadal tak jest to wpisz /region addmember nazwa_dzialki nick_kolegi czyli np. /region addmember A102 kapi gdzie A102 to ID działki, a kapi to nick twojego kolegi.

Opublikowano

To zrobiłem tak: zaznaczyłem 2 rogi wpisałem //expand 300 300 up pózniej /region define kapi 1 i /region addmember kapi cruzzer i nadal pisze: Cruzzer,Kapi

Opublikowano

1. /region remove kapi

2. region addmember cruzer kapi

ew. podaj ip to pomoge Ci na serwie

Nie reklamujemy serwerów w sygnaturach + gif OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...