Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Combat Arms wkurzające zcinki

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam wkurzajace zcinki gram bez zacinek z 5min i nagle wywala 2minutowe zacinki probowalem gameboosterem i nic nadal to samo.

komputer spelnia wymagania nawet ma wieksze wziolem na low i rozdzialke gry na 800x600 czy jakoś tak i nadal sie zcina.

Opublikowano

Możliwe, że ci się przegrzewa karta graficzna, otwórz komputer i przeczyść najlepiej go. Jeśli to nic nie da zaktualizuj sterowniki do karty graf. Dzieje ci się tak samo na małych jak i na największych wymaganiach?

Opublikowano

gdzieś gram z 5-10minut z letkimi przycinkami i nagle wywala ze sie grać nie da cała serie zacinek ekran sie zatrzymuje i odcina i tak w koło

Możliwe, że ci się przegrzewa karta graficzna, otwórz komputer i przeczyść najlepiej go. Jeśli to nic nie da zaktualizuj sterowniki do karty graf. Dzieje ci się tak samo na małych jak i na największych wymaganiach?

to samo czy gram na najniższych czy najwyższych.
Opublikowano

@UP

Jak tak to musi być coś z kartą graficzną, spróbuj zainstalować DirectX'a. Może to pomoże. Możesz też pobrać sterowniki beta.

Opublikowano

Jeśli masz nVidie, klikasz w Sterowniki --> Sterowniki archiwalne i BETA

http://www.nvidia.pl/

Opublikowano

@ UP

55 stopni to złe hehehehe dobre To mi podkręcony quad 2,4 @ 3,0Ghz w stresie ciągnie 72 stopni !! Napisz nam jaki masz sprzęt :) a temp możesz sprawdzić w "speed fanie" :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@ UP

55 stopni to złe hehehehe dobre To mi podkręcony quad 2,4 @ 3,0Ghz w stresie ciągnie 72 stopni !! Napisz nam jaki masz sprzęt :) a temp możesz sprawdzić w "speed fanie" :)

to 72 stopnie to nic czlowieku o procek sie nie mart jak sie przegrzewa wazne karta a taki maly bonus moj procek przy bf3 ma 100c (podkrecony e5200 z 2.5 na 3.5 na boxowym chlodzeniu) grafika 80c a plyta glowna 90c

Jak dla mnie ci sie grafa przegrzewa tak jak reszta pisala ale wez resinstalnij CA i zobacz. Podobno slyszalem tez ze jak ma sie duzo znajomych to tez laguje nie wiem czy prawda ale wole napisac ;)

tempey.png

-Ushio.png
Opublikowano

@UP

Ile już tak ciśniesz ? 100 stopni WoW

mi przy 3,2 up nie chce wstać system mam za słabą płytę główna :(

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@UP

Ile już tak ciśniesz ? 100 stopni WoW

mi przy 3,2 up nie chce wstać system mam za słabą płytę główna :(

Procek podobno stabilny do 74C a ten na 100C cisnie dalej bez problemu dobra sztuka a cisne tak juz z pol roku ;P

Kolega co ma problem z zacinkami niech sobie sciagnie speedfana pogra z 30min i sprawdzi temp GPU bo to moze byc problem bys musial wyczycsic kompa z syfu ;)

-Ushio.png
Opublikowano

ja przed wyczyszczeniem kompa nie miałem zacinek tylko obraz mi się zlewał. Teraz po wyczyszczeniu kompa sprężonym powietrzem wszystko pięknie działa lecz zacinki są takie że jak bym miał slajdy naszczeście nie trwa to zawsze i długo tylko czasem się zdarza

GirL_B4SS.png
Opublikowano

tak to jest wina karty graficznej. Albo masz słabe chłodzenie albo karta ci się wali.

Najlepiej go wyzyścić dokładnie i w tedy zobaczyć czy bd dalej to samo :)

a jaka masz karte graficzną ??

GirL_B4SS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...