Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup Minecrafta przez Allegro

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zacieszynka
Opublikowano

Witam chciałbym sobie kupić Minecrafta z allegro. Znacie może jakąś taką aukcję bezpieczną i dosyć tanią (ok.40zł) ?

Opublikowano

Polecam www.minecraft.net -> na Allegro , większość sprzedaje puste konta :<

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Ja kiedyś kupiłem na allegro za 35 zl od jakiegoś użytkownika o nicku: ogorek(cos tam dalej). Klucz dostałem w pełni działający i cieszę sie nim juz 1 rok :P Według mnie możesz kupić na allegro :)

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

Polecam oficialna stronę minecraft'a bo na Allegro i innych stronach aukcyjnych możesz kupić jakiś przypadkowy kod, nie działający... Albo jak ci sie uda to działający giftcode ale kupiony z kradzionej karty.

ef12327f56f6fad0.png

• Two 3.06GHz 6-Core Intel Xeon (12 cores) | Six 2TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s hard drive
  • Four ATI Radeon HD 5770 1GB | Two 18x SuperDrives
  • Four Apple LED Cinema Display (27" flat panel) | Momory 2x(64GB)

Opublikowano

Ja też z rok temu kupiłem na allegro za 30zł około... teraz to taniej niż 60zł chyba nie znajdziesz ,a nawet jeśli to pewnie szybko stracisz

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Opublikowano

KU*WA

On pyta czy znamy, a nie czy wy kupywaliście i nie oszukali was albo nie pyta czy Bezpiecznie jest tam kupować tylko prosi o link czy cuś.

Linku nie podam bo dużo jest aukcji nie chce mi się szukać. Ale dam radę ostrą. Jak chcesz za około 40 zł to po:

1. Patrz na komentarze pozytywne i negatywne.

2. Czytaj opis żeby nie było potem, że classic czy coś.

3. Patrz na komentarze pozytywne i negatywne. :ninja:

3t6EGVz.png

Opublikowano

Minecraft na allegro nie znajdziesz już 40 zł, teraz 50-100zł. Lecz najpewniej za stówkę i dobrego sprzedawce, ja kupiłem za 49,99 od craftsite i 100% działa.

Opublikowano

Na allegro, patrz pozytywy ja kupiłem od gościa 100,0% pozytywów za... 18 zł xD Premium mam do dziś. Więc można dobrze trafić.

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...