Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Za ile kupie ?

19Awsome96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za ile kupie dobrego kompa żeby móc na nim zagrać w bf3 ? : P

Standardowo lajki ..

Nicki w różnych grach : Scoobany98, ` ~Malinoovy <3

Jeżeli pomogłem możesz dać plusa .

Opublikowano

Mój kupiłem na części w PCproject za 1100 zł około ( all częsci oprócz dysku twardego, ale max 1500zł powinien all kosztować) i mam 4gb ramu, karta graficzna NVIDIA GeForce GT440 , procek amd phenom II x840 Processor itp. Bf3 śmiga bez problemu i bez lagów na win 7 32 bit.

EDIT: Klasyfikowanie kompa to 6.8 więc mi wystarcza :)

Opublikowano

Ja kupiłem swoje za 1450zł i śmiga mi bf3 na prawie najwyższych bo rozdzielczość najwyższa (przy moim monitorze 1650x1050) i wszystko high :).

TO był składaj bo położylem i karteczke oni ściagli częsci i mi go poskręcali. Oczywiście system miałem swoj bo by mi doszlo z 600zl. To za taką cene mam:

Procesor: AMD Athlon II x3 460 (3x 3,4GHz)

Karta graficzna: nVidia Geforce gt 430 1024mb seryjnie podkręcona do 1GHz procesor graficzny.

Zasilacz: 500wat z Tracera wbudowany w obudowe (narazie daje rade nie trzeba więcej jak nic nie bede podkrecal).

Ram: 4Gb kingston

Płyta głowna: Asus m5a78l - mlx (średnia półka więcej mi nie potrzeba).

Dysk twardy: Seagate 500gb Sata III

Nagrywarka DVDRW: LiteOn DVDRW +- iHAS122 SATA

Karte dzwiękową kupowałem oddzielnie ale to dlatego że mam głośniki 5:1 Logitecha, a karta : Asus xonar.

Komputerek śmiga wyśmienicie. Jak byś sie decydował na coś takiego jak ja mam to pisz na pw to ci podeśle kartke na której są wszystkie moje częsci razem z modelami i oznaczeniami (dokładnie nazwy)

Myśle że pomogłę licze na LIKE :) Jak coś PW

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...