Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]do czego służy blokowanie hs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie blokady hack shielda . a mianowicie dokładnie po co to robić ? :P Dam like :)

#edit :

jeśli można prosić to proszę zmienić naz. tematu na " do czego służy blokowanie hs " bo zapomniałem dopisać

Sygna By Me :p

xx.jpg

Opublikowano

Czyli jak dostałem takiego mało śmiesznego maila :

Konto zostało zablokowane przez system, więcej informacji w tym temacie na forum Metin2.pl:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=6877111#post6877111

Jest to blokada od której nie przysługuje prawo odwoławcze.

Blokada została nałożona na okres jednego miesiąca.

to gdyby miał zablokowane to bym nie dostał ?

Jak coś używałem modzika i mh ^ ^

xx.jpg

Opublikowano

Jak byś miał zablokowane to może ustrzegłbyś się przed banem chodź za moda faktycznie na miesiąc ban ;)

//żeby nie pisać nowego posta to się nie orientuje ;)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Dobra to kit miesiąc mam na zarabianie na ku chociażby :D A żeby nie robić nowego tematu orientujesz się dla czego na PL bez niczego czysty client jak włączę resetuje komputer , a na modzie all działa ? :D

xx.jpg

Opublikowano

Moze masz.cos tam dziwnego jesli startujesz clienta i moda z jednego folderu do mod bedzie chodzil a client nie. Musisz miec 2 foldery. Client najnowszy :-)

PS Hs robi tak ze wykrywa hacki na twoim kompoe i powiadamia GM metina dlatego mozesz dostac bana. Jezeli masz zablokowanego to masz 1-5% na zlapanoe przy uzywaniu hacka bo blokada robi to ze dane sa wysylanw tylko te clientowskie nie te od hackow ;-)

76561198093573641.png

Opublikowano

Up co do hs już wiem , a co do metka mam 2 foldery . 1 się nie da bo po włączeniu clienta jest spr. plików :/ mam 2 foldery i mod działa , a client prawie zawsze resetuje komputer

xx.jpg

Opublikowano

Piszesz że nie wiadomo o co chodzi.

Jak masz HS'a nie zostaną wysłane logi ale ktoś może Cię przyuważyć i nagrać

A ta wiadomość co tam podałeś to chyba z forum jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...