Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krzysztofa

TCQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ban jest niesłuszny więc apeluje o unbana drogi TCQ, nie zagalopowałeś się za bardzo?

W którym zdaniu aż tak bardzo go obraziłem żebym zasłużył na 3 pełne dni bana?

Pozdrawiam Krzysztofa.

Opublikowano

"Ten koleś nie ma życia więc jest kurwa nikim, jebanym nolajfem i tyle"

Może tu ?

Opublikowano

Krzysztofie, dobrze wiesz, że za obrazy są takie kary. Zresztą już niepierwszy raz obrażasz kogoś (jednakże przymykaliśmy na to oko).

Jak najbardziej słuszny i nie zmienisz tego.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

To nie są obrazy tylko prawda, dziecko nie ma co robić to siedzi całymi dniami na forum i spamuje.

"Ten koleś nie ma życia więc jest kurwa nikim, jebanym nolajfem i tyle"

Gdzie ja tu go obraziłem jakimś wulgiem, bo według mnie coś takiego jak Koleś nie ma życia jest prawdą, jest nikim także prawdą ponieważ na forum jest nikim. Jebanym NoLajfem także to nie jest obraza.

Tak więc rozumiem jak bym napisał na niego coś w stylu: "Spierdalaj jebany kutasie kurwo pierdolona ETC."

Wy macie coś naprawdę nie tak z główką nie mam pojęcia szczerze mówiąc dlaczego biorą do teamu takie osoby jak Wy, ponieważ banujecie za byle co, nie spodkałem się nigdy z żadnym forum tego typu gdzie banują za takie coś, co jest wyrażaniem mojej opini w statusach.

Jak nie macie co robić to róbcie coś innego, bo do tego się katygorycznie nie nadajecie, macie zbyt mały wiek żeby mieć takie uprawnienia do rządzenia się na tym forum.

Ja se odczekam te 3 dni blokady ale tak czy siak nie myślcie sobie, że będziecie swoich czynów bezkarni.

Pozdrawiam Krzysiek.

Admin Cienia
Opublikowano

Gdzie ja tu go obraziłem jakimś wulgiem,

Skoro nie rozumiesz definicji słowa obraza, warto sięgnąć do encyklopedii, to nie są tylko określenia powszechnie uznawane za wulgarne, ale również takie które naruszają czyjąś godność.

Samo stwierdzenie, że ktoś jest nikim jest poniżające i obraźliwe.

, co jest wyrażaniem mojej opinii w statusach.

Opinie można wyrazić nie urażając innych osób.

nie zagalopowałeś się za bardzo?

Nie ponieważ brałem pod uwagę to, że już nie pierwszy raz kogoś obrażasz, przykładowo

http://www.mpcforum....ost__p__4354783

Wy macie coś naprawdę nie tak z główką nie mam pojęcia szczerze mówiąc dlaczego biorą do teamu takie osoby jak Wy,

Kolejny przykład chamskiego podejścia, to że wyciągamy konsekwencje za mieszanie kogoś z błotem,

nie oznacza że mamy coś z głową.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Krzysiu, w dupie z nimi.

ja dostałem warna za nazwanie kolesia Gimbusem, pomimo tego że chłopak ma 15 lat i jest to prawdą...

Przebolej, i pamiętaj, moc z nimi.

@edit.

Taaaaaaa... wiem spam w zbanowanych + 5%

nie męcz się.

@down

bo pewnie się jebnął.

tak to by dał po prostu wpis, żebym przestał wyzywać innych albo co. a nie na styl warna.

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Admin Cienia
Opublikowano
ja dostałem warna za nazwanie kolesia Gimbusem,

Nie dostałeś żadnego warna za to, ponieważ Antix dał Ci bez zmiany poziomu, więc nie pisz bzdur.

Po za tym temat dot. Krzysztofy nie Ciebie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Krzysztofie, szczerze, a co Ciebie to obchodzi czy on siedzi i sobie postuje? To jego życie.

Temat zamykam, bo żadnej sensownej dyskusji na temat unbana nie ma.

Pan, który dostał bana na 3 dni nie rozumie znaczenia obraza, tym bardziej nie dostanie unbana.

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...