Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coraz słabsi i chamscy gracze ?

cris-79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie typu czy macie podobnie lub czy mieliście .

1 gra grałem z kolega my na tobie bez junglera . Panienka na midzie z tego co sie okazało [polka] grała powiecmy bardzo słabo ale nie o to chodzi. Po pewnym momencie gry zaczeła tylko pisać na czacie tf wygładały tak 4 vs 5 a ona pisze sobie na bocie ... Nastepnie pisze aby przestać feedować i zaczyna wyzywać jak to polak potrafi . Wiec odpisałem jej pare słów z kolega żeby zobaczyła co pisze i jak gra [ najwiecej razy padła ] a ta wielce obrażona pisze że idzie afk .... Z tego co się okazało miała prawie 1k wygranych a zachowywała się jak młode dziecko i to jeszcze kobieta. Nic dziwnego że pokaków potrafia na start wyzywać jak kobiety wcale nie gorsi od chłopaków .

2 gra akurat tutaj solo grałem 4vs5 u mnie jedna osoba afk. po 20min rozwalili nas a tam jedna osoba zaczeła nas wyzywać że słabi idioci itp.. Oraz ze dla nie ta gra była łatwa staty 1:4:2 Czy to jest normalny gracz ??

3 gra tf 4vs5 anumu osciwiście farma . koniec tf u nas nikogo przy życiu nie ma unich 3 żyłetki [ kartus swoje robił i jego e ] Anumu przychodzi puszcza ulti i dobija 3 osoby a pózniej wyzywa reszte teamu od feederów..

Opublikowano

1 gra grałem z kolega my na tobie bez junglera

Na mnie?

Nic nowego, ludzi nie zmienisz. A to, że są słabsi to już nie nasza wina, każdy gra tak jak umie - inni potrafią przegrywać( wygrywać też trzeba umieć), inni nie. Musisz się z tym pogodzić, a pewnie sam nie raz wdałeś się w kłótnię przez byle gówno, bo nie potrafisz opanować "nerwów". Ludzie mówią, że przeważnie wyzywają się, bo coś im "puściły nerwy", ciekawe dlaczego, ponieważ osobiście mnie tak nerwy nie puszczają. League of Legends to gra drużynowa, więc jeżeli nie potrafisz się dogadać z teamem - przegrasz. Zamiast blame'ować kogoś, lepiej mu pomóc typowo dając rady, czy pokazując mu co dokładnie ma robić. Jednak rzeczywiście, często Polacy nie myślą logicznie, przykładowo - w bushu siedzi 2 typów, koleś z pełnym hp się nie wbije, tylko ja z jakąś resztą życia( powiedzmy 1/5) mam to zacząć tankować i po chwili zginąć. No niestety, przydałoby się to zmienić w pewien sposób, ale to inni muszą zacząć myśleć, chociaż nie powiem, że czasem nagle mi mózg wysiądzie i nie wiem co zrobić.

Btw. Jak już się wypowiadasz na forum to rób to tak, aby wszyscy zrozumieli o co Ci chodzi.

A no i jeżeli jesteście już wkurwieni po 10-siątej przegranej grze w jednym dniu to sobie może odpuście i nie psujcie innym rozgrywki?

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

po tym co napisales wnioskuje ze masz ponizej 30 poziomu w tej grze, 10 lat i do tego sie uraziles bo cie ktos w grze wyzwal. Prawie w kazdej grze ktos kogos cisnie od najgorszych to jest normalne, a na dobrym poziomie raczej nie grasz wiec nie wymagaj od ludzi zeby odrazu wygrywali sami gre bo na normalach wszystko sie moze zdarzyc

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Przestań się wyżalać na forum. Już jeden taki temat zrobiłeś. http://www.mpcforum.pl/topic/614580-czy-wy-tez-tak-macie/

Nie oczekuj od Nas, że będziemy potwierdzać jacy to gracze są słabi, bo większość z Nas trafia na porządnych graczy (Nawet na słabym ELO).

Jeżeli chcesz wysłać feedback, to zapraszam do support'u LoLa, gdzie każdy raport jest traktowany poważnie.

support.leagueoflegends.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...