Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Co myślisz o W.o.T ?

`SkaCzuS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku myślałem, że to jakaś "mało dynamiczna" gra.

Że to będzie nudna gra.

Ale w końcu kolega mnie przekonał i pograłem se chwilkę. I co się okazało tej gry nie brakuje dynamiczności. ( no zależy jakim czołgiem grasz )

Gra jest bardzo wciągająca.. gdzieś na jakimś temacie to tłumaczyłem.. mniejsza o to.

Ogólnie to polecam ci tą gierkę.

Pozdrawiam! ;)

x

Opublikowano

Ja również tak miałem. Pograłem na początku z dwie bitwy i mi się znudziło. Później u brata nie miałem w co grać i pograłem sobie w WOT'a i nie żałuje. Gra jest strasznie wciągająca.

World Of Tanks KW rulez!

Opublikowano

Owy temat był już więc:

I co z tego że super gra jak stacza się znowu na dół? Coraz więcej nieogarniających ludzi i prawie wogóle współpracy ( tylko na plutonach i kompaniach da się grać ). Zaczeli by naprawiać grę, a nie dodawać nowe mapy i czołgi, ale zarówno błędy, no na **** mi te nowości jak gra się stacza? Powinni również wgrać nowy silnik, bo ten co jest teraz to masakra. Gra również odchodzi od realizmu, jak tak dalej będzie, możliwe że będziemy mogli strzelać kulami ognia lub piorunami. Nie zdziwię się jak nadejdzie konkurencja do tej gry a WoT wymięknie.

Plusy:

+ Realistyczne oddanie czołgów z II WŚ

+ Gra ma unikalny klimat

+ Nie jest to kolejna gra, w której liczy się szczęście, i lepszy komputer, tu wymaga myślenia i współpracy by wygrać

+ Dużo wersji językowych ( głosowych i pisemnych )

+ Można się pośmiać i nieźle pobawić.

+ Grafika stoi na wysokim poziomie jeśli chodzi o ten silnik.

Minusy:

- Silnik gry jest słaby, stary wrak, jednak twórcy wyciskują już z niego ostatnie soki.

- Gra bywa niezbalansowana

- Gra w to dużo kretynów ( gdy mają czołg premium i samo premium = +100 do kozactwa że tak się wyrażę )

- Bitwy w randomach = 5% współpracy

- Gra odchodzi od realizmu

- Pojawia się masa błędów ( np. przebicie pancerza z zerowym skutkiem ), przez które często aż się odechciewa grać, ponieważ zaburzają realizm gry.

Ocenię w skali od 1 do 10: Moja ocena to 6/10

Nadmienię również że w póżniejszym etapie gry, ciężko jest cokolwiek wyżyć bez premium, a sam całą grę jade bez premium ( tylko te 1 dniowe w prezenie miałem :) )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Najbardziej to się na wysokim tierze nei chce expa wbijać. Jest to jak dla mnie nudzące, a WG zrobiło tak abyś specjalnie kupił premium.

Opublikowano

Wszystko fajnie ale bez GOLDA w pozniejszej rozgrywce to kompletna klapa. I nie piszcie , ze mozna bez Golda, no chyba ,ze ktos nie chodzi do szkoly/pracy ;-) Sam "dochapalem" sie KV z Goldami/Premium a teraz ?

A teraz jak chcesz grac to PŁAĆ. No ale taki jest cel WoTa :-)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

@Up

Ciekawe. Ja mam 2x 10 tier, 9 tier itd, a jeszcze nigdy nie zainwestowałem złotówki, najwyżej to co miałem z kodów ;P

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

@Up

Ciekawe. Ja mam 2x 10 tier, 9 tier itd, a jeszcze nigdy nie zainwestowałem złotówki, najwyżej to co miałem z kodów ;P

... ja też :)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Do 5 tieru łatwo dobić. W niecały tydzień z mega przerwą mam pz 3/4 i tu się zaczyna gra a nie jak niektórzy mówią zarobki fantastyczne za dobra bitwę 20k po odjęciu naprawy i ammo choć nie jest tak drogie. Jeśli się umie grać to można całą grę bez premium grać tylko trzeba chcieć i umieć:) miałem premium tylko te z kodów

Pomogłem? ;) Daj like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...