Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czesto wywala do pulpitu pomocy

zbychu kosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie ten problem ma większość, nie tylko ty. Nic na to nie poradzisz. Trzeba czekać do kolejnego patcha z fixem, gdzie może zostanie wprowadzona poprawka .

9368_gold.png

Opublikowano

wiem, że ktoś mi gdzieś wspominał, że jak klikasz ''Join To User Game Room'' i przyjmujesz ''Invite'' od kolegi i im częściej to robisz masz większą szansę na crasha.

ale też nie jestem pewien :/

Opublikowano

wiem, że ktoś mi gdzieś wspominał, że jak klikasz ''Join To User Game Room'' i przyjmujesz ''Invite'' od kolegi i im częściej to robisz masz większą szansę na crasha.

ale też nie jestem pewien :/

Nie wiem czy to robi jakąś różnicę, ale częstotliwość crash'y jest taka sama. To co ty napisałeś to szybciej dotyczy blokowania gry (wszystko na szaro) lub zniknięcia serwerów .

9368_gold.png

Opublikowano

@up tak było kiedyś kolega cie zaprasza bum bum crash

Teraz takie coś mam sporadycznie kiedyś to co 2 invite to crash.

Jeśli problem jest sporadyczny nie masz czym sie martwić raz na jakis czas kazdy złapie crasha.

Odpal grę z gameboosterem może to ogarniczy liczbe crashy

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To jest problem pliku cshell.dll z folderu Nexon'a on powoduję te crashe, a bez tego pliku gra nie pójdzie. Niestety nic z tym nie zrobisz, próbowałem reinstal, podmianki i dalej to samo.

Opublikowano

problem rozwiązany wyłaczyłem zapore i juz nie wywala tak mocno chyba raz na 4h

jak cos to tylko czekac na ten patch

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

ja tak miałem Debug startu. Próbowałem wszystkiego dopiero pomogło jak zrobiłem Format do czysta dysku :) spróbuj tego może pomoże

GirL_B4SS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...