Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mamed Khalidov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wasze wrażenia po walce? Ja do tej pory nie mogę wyjść z podziwu. Co sądzicie tez o deklaracji Mameda że by spróbował chętnie sił w UFC, da rade waszym zdaniem tam ??

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Można to samo powiedzieć o tych tematach na temat używek i nartkotyków co typkowie zakładają.;) Wole taki temat niż kolejne gówno :D:D

teraz czekamy na Pudziana...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Ładnie mu przyjebał :) Oczywiście że by mógł sobie tam powalczyć , oczywiście z rozsądnymi przeciwnikami :O

Opublikowano

To co ten Sapp wyrabiał to jest klęska Polskiego MMA. Po co zapraszają typów co biją się o nic i tylko do emeryturki dorabiają, to była komedia. Typ dał się zbić Pudzianowi zagarnął kilkaset tysięcy i poszedł w pizdu. Komedia. W dodatku gratulował Pudzianowi i dziękował mu... za co? Za kase którą otrzymał za walkę? Chyba na to wygląda.

1xbQbvo.png

Opublikowano

Hmm , dwa słowa - szybka walka :)

Miałem ciekawy wyraz zdziwienia jak skończyła się walka :P

Opublikowano

Mamed dobry nokaut, a walka pudziana z sappem wyglada jak ustawiona.Tyle w temacie.

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Nie mogę z obydwu walk. Obie emocjonujące, myślałem, że w przypadku Pudziana będzie wręcz przeciwnie, na dodatek Barca z Betisem zremisowała 2-2.

Opublikowano

Nie mogę z obydwu walk. Obie emocjonujące, myślałem, że w przypadku Pudziana będzie wręcz przeciwnie, na dodatek Barca z Betisem zremisowała 2-2.

No sie zamałem, barca grala słabo, a w dodatku ta kartka alvesa. Chociaż rezerwowi sobie pograli i afellay troche pogral po kontuzji

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

No sie zamałem, barca grala słabo, a w dodatku ta kartka alvesa. Chociaż rezerwowi sobie pograli i afellay troche pogral po kontuzji

Mam skromną nadzieję, że CR7 ustrzeli coś jutro i będzie ciekawie podczas meczu ;).C

Co do tej walki, coraz więcej osób piszę, że ustawiona. Hejterom nigdy nic nie pasuje, tyle odemnie ;).

Opublikowano

Ludzie... Czy wy sądzicie że ktos kto przegrał 17 walk z rzędu, może jeszcze coś pokazać? Dostał ładne 250 tyś dolarków, dostał w morde i tyle :)

Opublikowano

wie ktoś może jak nazywa się ta piosenka co ją sobota na gali śpiewał - rapował ?

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

@MarioBase

Nie wiem czy chodzi Ci o "Do góry łeb", ale akurat to słyszałem na gali, jest to też wejściówka Cipao.

Co do walki, zawsze widział że Mamed ma klasę do walki i da sobie z każdym radę. :)

Opublikowano

To jest temat o Mamedzie, a nie o Pudzianie i Sapp'ie.

Myślę, iż Czeczen ma realne szanse na wystąpienia w UFC.

Opublikowano

Wy nie doceniacie siły pudziana.Nie wiem kto by dał rade jakby na ciebie taka siła leciała.Pudzian zlapał go za giry u wyjebał do góry(140kg żywej wagi) więc sobie wyobraźcie siłe jego uderzeń.Myśle że jakby Sapp tak wystartował to samo byłoby z pudzianem;]

Co do Mameda to robi się nudny xDD

Opublikowano

Jasne że Mamed powinien rozwijać dalej swoją karierę, bo gdzie się ma sprawdzić? :D oczywiście niech nie bierze na pierwszy rzut tych najlepszych tylko stopniowo :)

2nbcax2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...