Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] V.I.P zostawia Logi ?

Broker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem się dowiedzieć jak to jest ponieważ ,

koleżka kupił V.I.P hacka od Game anarchy i zagrał 2 gry na nim na moim koncie bo mu pozwoliłem grać.

rano zagrał 2 gry , wchodzę teraz a tu konto zbanowane ? jakim cude podobno V.I.P nei zostawia Logów ?

na jakiej zasadzie to wszystko działa ?

GirL_B4SS.png
Opublikowano

No nice...

Koleś pewnie twój ziomek wbił na lifetakera i nabił kilka k killi i to nexon moze zobaczyc albo na dodatek ktos złożył reporta ;)

VIPy nie zostawaja loguff

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Podaj nick zobacze czy napewno za logi

vip nie zostawia ale moze ktos zraportowal!

@Up Grrr...

Opublikowano

Zależy od jakości VIP Hacka i gdzie został wykupiony, być może grał na fly hacku/telekillu albo go ktoś nagrał i po prostu ban.

Opublikowano

nie zostawiaja logów przynajmniej te lepsze bo nie po to sie placi 5zl za dzien zeby bana zlapac,

ale jak sie nie umie uzywac , np jak kolezanka sobie latała to jeden ss i banik a taki raport to chwila roboty

Opublikowano

Bana można dostać tylko za wideo ! Mi już pisało z 50 graczy, że dostane bana i mnie raportują ! a co się okazało ? Nadal mam konto xD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Ale na LT tak. Jak na LT to 1 dzień roboty. 6H i masz LTC więc. A Nexon banuje na erbazie nie za to że koleś ma LTC tylko za ilość wbitego EXP w danym dniu.

Na 1 zdjęciu jest to 6, 082, 517 więc raczej koleś czysto nie wbił 6 mnl expa w ciągu jednego dnia choćby 24H grał.

Za tą są bany. W tej chwili Nexon nie może mieć pewności żę LT to GA. Bo ma go również BCH, IH, a nawet ostatnie publiki co były!

Więc teraz wszystko jest możliwe!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Koleżka grał normalnie na Eli bez żadnych tele killi itp. Normalnie aim tak że się nie wyróżniał .

a Nick mojej postaci jest pod spodem -Vel_Satis jak możecie to sprawdźcie za co. Ja patrzyłem i pisało że za Hacki dziwna sprawa.

a hack nazywa się ViP od game anarchy za 5ł był kupiony

a i nikt nie z reportował bo patrzyłem :)

na forum pisze tylko tyle

Once again we have a list of cheaters from the Server Logs

Please Note______These are Nexon bans, and you will not be unbanned by posting on the forums_______

Only Nexon can remove one of their bans. Posting "I am clean" posts, just wastes your time and the forum moderators time too.

No one on the forums can remove any of these

Even Customer support will not remove a clear detection, so if you know you cheated don't bother, you cannot "bluff" your way out of one of these bans

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Twoje konto już nie zostaje odblokowane jest tutaj na liście, prawie na samym początku

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=742668

To mógłbym być hack do Combata lub nawet do jakiejś innej gry.

Opublikowano

tzn. ? jak ja tylko na moim dysku mam combata ?

to jakim sposobem ?

a koleżka nie gra w nic więcej Świerzy system miał postawiony, to o co chodzi ?

teraz mam pytanie już mnei jebie ten nexon.

chodzi mi o LT jak nabić szybko lvl ? tzn. tak jak tu pokazane że ci zajebiscie szybko wbili ?

i jak ustwaić Vipa na QR ?

Ostatniego czasu masa banów na Erbazie jest za hacka VIP GAME ANARCHY lub GHB.

http://screenshooter...3498278/odgpwbw

http://screenshooter...3498278/rixfexv

http://screenshooter...3498278/fwtkdqw

więc trochę dziwne, że NEXON wie jaki to jest hack .

Jak dla mnie to trochę śmierdz. Raczej koleś z LTC, nie jechałby na telekillu czy OPK .

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Lifetacker jest chyba z patchowany

[Details]

Following Hack Tools have been blocked:

- Weapon Spawner

- Lifetaker

- Room Crasher

- Godmode

- and many other hack tools have also been blocked...

Opublikowano

kur... jak zwykle się muszę spóźnić. dobrze że nie kupowałem, to nic bd musiał normalnie nabić lvl.

chyba że znacie jakieś inne sposoby :)

GirL_B4SS.png
Opublikowano

No to właśnie tam bez hacków w ciągu tygodnia wbiłem Majora :D

ale ja bym chciał szybciej belke w koksać

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Ale czym szybciej wbijesz tym szybciej bana dostaniesz. W ciagu jednego dnia jak wbijesz belkę to cię Nexon jeszcze tego samego zbanuje!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

1 dnia nie wbije belki !! Zaprezentuj jak to niby zrobi ?

Takie hacki już stworzono, na vipach najczęściej są takie opcje, poprzez lifetakery i nie tylko.

Dwa tygodnie temu grałem na winchesterze, a tutaj patrze, wbiła do gry srebrna belka ;).

Wątpie, by siedział kilkanaście dni na tym samym serwerze i bił poziom, to chyba zrozumiałe, że są już takie hacki :D.

Opublikowano

Takie hacki już stworzono, na vipach najczęściej są takie opcje, poprzez lifetakery i nie tylko.

Dwa tygodnie temu grałem na winchesterze, a tutaj patrze, wbiła do gry srebrna belka ;).

Wątpie, by siedział kilkanaście dni na tym samym serwerze i bił poziom, to chyba zrozumiałe, że są już takie hacki :D.

Lifetaker już nie działa, więc teraz tak szybko nie wbije lvl jak było dotychczas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...