Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] CA się tnie

nyrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem od niedawna nie moge zagrać w jaką kolwiek grę, ponieważ mam mało FPS nawet na cs 1.6 mam 4-5FPS o.O

Czyściłem kompa, przejechałem rejestr CCleanerem, jakiś miech temu w cs'ie miałem 350FPS a teraz.... nawet przyśpieszałem GameBoosterem

To muj sprzęt:

Procek: AMD FX-4100 3.6GHz Turbo 3.8GHz

Grafa: GT520 2GB

Dysk: 1TB

RAM: 8GB

System: Seven

Płyta główna: MSI 760GM-P21

Temperatury:

CPU: 36C spoczynek 46 wysiłek

GPU: 46C spoczynek 65 Wysiłek

Dysk 49C

Zapomiałem dodać w LOL'u mam 60 FPS i tylko w nim 8S

i Zasilacz 400W wolno obrotowy może zasilacz nie wyrabia??

Opublikowano

no no 5fps w cs ... wiedziałem że GT520 jest slaba ale az tak :mellow:

Ogólnie to dziwne bo ca powinno pojsc spokojnie bez zacinek, moze format? to czesto pomaga xD moze jakis wirus czy cos.

Komp wydajnoscia nie grzeszy ale w ca nie powinno byc lagow

Opublikowano

spróbuj reinstall ca i wszystkich do niego potrzebnych rzeczy

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

no no 5fps w cs ... wiedziałem że GT520 jest slaba ale az tak :mellow:

Ogólnie to dziwne bo ca powinno pojsc spokojnie bez zacinek, moze format? to czesto pomaga xD moze jakis wirus czy cos.

Komp wydajnoscia nie grzeszy ale w ca nie powinno byc lagow

Kolego twoja wiedza na temat kart graficznych nie jest wielka !! Wiesz czemu w CS ma 5fps ?? Bo nowe karty obsługujące DX11 sobie nie radzą z DX7 i nie były projektowane do tak starych gier !

Długo myślałem i wywnioskowałem, że to wina nie stabilnego internetu :) Ściągnij LIVE Tuner ale nadal to jest dziwne ! Czemu bo BF3 ci nie laguje wrr:/ Najlepiej udaj się do jakiegoś specjalisty ! Bo na tym forum chyba nikt ci nie pomorze :(

Masz wyłączone zbędne programy jak grasz ?

@UP

On już to robił z 5 razy !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

U mnie MW3 działa na wysokich detalach na rozdziałce full hd bez żadnych ścin, a combat na najniższych przy rozdziałce 1024 laguje, także mam problem ten sam, format kompa/reinstall combata/aktualizacja sterów do grafiki/wszystkie inne opcje, nic nie dają, na prawdę nie wiem czemu tak jest.

World of metin2: 2Hanz, Shinshoo

Opublikowano

Wiesz co najlepiej zrob formata od nowa system i powino byc git jak dla mnie to jakis wirus kij wie na takim sprzecie to nie mozliwe zeby tak malo fps zrob formata a jak nie to pozniej sie pomysli :) Wez moze tez zresetuj bios mialem kiedys z nim problem i tez mi nic nie chodzilo po wycaignieciu bateri wszystko chodzilo

-Ushio.png
Opublikowano

@UP 2

Ta gra jest amazing xD Każdy ma jakieś problemy chyba to ich nie stabilne serwery ! Chcą zarobić małym kosztem

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Ma ktoś konto z was na torrenty.org??

ja mam a o co chodzi ?

Wiesz co najlepiej zrob formata od nowa system i powino byc git jak dla mnie to jakis wirus kij wie na takim sprzecie to nie mozliwe zeby tak malo fps zrob formata a jak nie to pozniej sie pomysli :) Wez moze tez zresetuj bios mialem kiedys z nim problem i tez mi nic nie chodzilo po wycaignieciu bateri wszystko chodzilo

Na bank musisz zrobić 2 opcje :

-> Format i od zera wszystko postaw (System it.)

-> zresetuj biosa

powinno działać , i nie bedziesz miał już kłopotów :)

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Wszystko "czyściłeś" tak? A kiedy go skanowałeś(jak nie pomoże to format tak jak podał wyżej) bo wirusy słabo wywierają wrażenie na LoL'u i zainstalowanych grach a na takich online jak CS miażdżą komputer (miałem podobnie zeskanowałem i wyskoczyło mi ok. 3 tys shitów).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...