Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porblem z internetem

Dubstepz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym, że od jakiegoś czasu internet mi lipnie chodzi.

Mam lagi w gierkach na których nie miałem nigdy i o to moje pytanie czy jest jakiś program który pokazuje jaki program żre tyle i tyle internetu?

Z góry dziękuję ^^

Opublikowano

Nie wiem czy jest taki program, ale przed odpaleniem gry proponowałbym:

Ctrl + alt + del i pozamykaj niepotrzebne procesy, by gierka nie jadła tak procka.

Opublikowano

Nie potrzebne procesy to jakie są dokładnie? np mam V0220Mon.exe i nawet nie wiem co to kur*a jest...

Opublikowano

Jeśli masz system Windows 7 to jak otworzysz Menadżera to masz tam -> wydajność -> i tam jest monitor zasobów... Potem sobie w sieć wchodzisz i możesz sobie zobaczyć jakie programy korzystają z sieci a po zaznaczeniu widzisz na wykresie ile % zabierają ;)

Wyczyść kompa programem Ccleaner ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

To tak. Jeśli masz W7 to wchodzisz w menadżer zadań, procesu , szukasz procesów o dziwnych nazwach albo z dziwnym opisem albo jeśli wgl. nie mają opisu, Potem prawym i Pokaż lokalizację pliku i usuwasz ; )

aqcu39P.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...