Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wszystkie privy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dzisiaj serwery nie chcą mi sie łączyć a mianowicie pisze błąd łączenia z serwerem podczas logowania. Mam tak na każdym priv. A gdy chce aktualizować patchera z obojętnie jakiego priva pisze "błąd połączenia z serwerem patchowania" Pomużcie bo tak konkretnie nakręciłem sie na MT2...;/

Sciagałem juz net fromework 4.0 czy jakaś tak

I service pack 3 coś takiego.

HELP. : /

Opublikowano

Na jakich serwerach próbowałeś ?

Probowałem na promt2,xenoxmt2,freakmt2,trojamt2,diamondmt2,surfacemt2 ... Troche tego naściągałem. Zapore mam wyłączoną a antywirusa jak wyłączyć ?

Firewalla chyba offnełem bo brałem zapora systemu windows zaznaczyłem zeby była wyloczona i nasicnełem OK. Potem włączam centrum zabezpieczeń i świeci sie na zielona czyli jest włączona ... Powiedzcie jak ją wyłączyć prostszym sposobem.

Opublikowano

Zrób takie coś w CCleaner

rejestr

skanuj by znaleźć problemy

napraw zaznaczone problemy

nie

napraw wszystkie

zamknij

Ja tak miałem i mi to pomogło.

Jeżeli to nie podziała zostaje tylko format/cofnięcie systemu czego nie polecam

Liczę na like

Opublikowano

Zrób takie coś w CCleaner

rejestr

skanuj by znaleźć problemy

napraw zaznaczone problemy

nie

napraw wszystkie

zamknij

Ja tak miałem i mi to pomogło.

Jeżeli to nie podziała zostaje tylko format/cofnięcie systemu czego nie polecam

Liczę na like

Spróbujemy z cofnięciem systemu ..

Robiłem 2 cofnięcia i 2 cofnięcia nie udane... Mój antywirus wykrył wszystkie błedy i all usunął. Kurde nie wiem bo jak chce offnac firewalla biore na wyłącz "nie zalecane" i Ok. Ale patrze i firewall cały czas jest na zielono czyli włączony ... Może to sprawka firewalla bo antywirek wyloczony jak chce wejść na serw.

Opublikowano

w Windows 7

Start --> Uruchom --> wpisz "Firewall.cpl" (bez "") ,enter. Z lewej strony jest panel, wybierz "Włącz lub wyłącz Zaporę systemu Windows"

Windows XP

Start --> Uruchom --> wpisz "Firewall.cpl" (bez "") i enter. W karcie "Ogólne" kliknij "wyłącz" i "OK"

kaVVy.png

Opublikowano

w Windows 7

Start --> Uruchom --> wpisz "Firewall.cpl" (bez "") ,enter. Z lewej strony jest panel, wybierz "Włącz lub wyłącz Zaporę systemu Windows"

Windows XP

Start --> Uruchom --> wpisz "Firewall.cpl" (bez "") i enter. W karcie "Ogólne" kliknij "wyłącz" i "OK"

Rayen robie tak ale kurde juz wyloczylem. Biore centrum zabezpieczeń i jest włączone ! A przecież wyłączyłem -.- "

Pomużcie mówie co wiecie może sie uda bo kurde tak sie nakręciłem na metinaa .. ! ;<

Opublikowano
Specjalnie formatować ;/ ?

Niestety, wiesz jaka jest zasada ?

Nie spróbujesz, się nie przekonasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...